• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobietki
pranie jedno już wyprane, rosołek się prychci a ja sobie zaraz zapodam kawusię, Majka dała czadu w nocy, nie wiem nawet czy przespałam jedną godzinę ciągiem...
niech ta pełnia już sobie idzie!!!!!!!!!!!!!!!ja chcę z powrotem moje kochane dzieciątko
a wczoraj byliśmy u teściów, u mojej chrześnicy potem-dzieciaki wyglądały na zadowolone i padły mi w samochodzie w drodze powrotnej do domciu;)
teściowa miała wczoraj dać znać czy przyjedzie do mnie czy teściu przyjedzie po mnie i będę u nich,ale ani widu ani słychu...

pozdrawiam resztę i mam nadzieję że chociaż pogoda u was lepsza- u mgła i chmury

reklama
wpadłam napisać że ja już trzymam kciuki za Mary. Jeśli masz mój numer to napisz kochanie jak sie czujecie z córą a dziś czekamy na szczegóły co i jak jutro... już sie nie moge doczekać.

ja dziś na kontrole po szpitalu mam nadzieje ze nie bedzie wskazań do powrotu na oddział bo ja jak narazie czuje sie dobrze;)

sol, wioli i caroli życzę zdrówka;)

zizi aby @ nie przyszła jednak

kocurkowi i asionkowi spokojnych niuni;)

lece do fryzjera :eek: musi mnie odkopać z pod tych kudłów

paulina ha ha kurde tak to jest ze jak dzidzius jest spokojny i da nam jedna noc popalic to jestesmy padnieci i chceby zeby wiecej takich nocy nie bylo a jak dziecko sie i tak budzi po kilka razy w nocy to dla nas taka noc to norma...
bedzie dobrze, oby mala za to w dzien troche pospala i dala odpoczac.u nas tez mgla i zimno strasznie

ewula przyjemnosci u fryzjera no i obys w szpitalu zostawac nie musiala

hej :)
u nas wczoraj super dzien :) maly przespal caly prawie , pozniej ok 18 zjadl i spal prawie do 24 !! szok ledwo sie przebudzil na cyca :) nocka tez udana wiec odpoczelam troche po tych koszmarnych 3 dniach ...

Asionek, Jos - jeju, no nie mogę uwierzyć, ze już pojutrze CC... :szok::szok::happy::happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2: Przyznam, że się denerwuję nieco... Ufff, oby wszystko przebiegło szybko i sprawnie... Jutro o 19.00 mam zadzwonić na oddział i zapytać, jak się przedstawia program dnia na wtorek, tzn. czy będę jako pierwsza w ew. kolejce.

Miłego wieczorku życzę wszystkim! My gapimy się na "Lost", a niedługo czas spać.
Buziaki!

napewno sie denerwujesz troche normalne :) chyba lepiej z tego wzgledu rodzic SN z nienacka :) ja sie zdenerwowalam dopiero jak polozna przyszla i powiedziala , ze to juz bedziemy przec , dotarlo do mnie , ze ja naprawde rodze i za chwile bede miala malego :) tak sie zaczelam trzasc , ze sama z siebie sie smialam i musialam niezle sie powstrzymywac zeby nie dygotac z emocji :)

witam sie z rana
cos mnie ostatnio od pisania odrzuca, wpadalam i czytalam was ale weny brak.

asionek
jak czytam co piszesz o przejsciach z synkiem to tak jakbym o sobie i Iwie czytala tyle ze ja bylam bardziej rozgoryczona:-p.na pocieszenie dodam ze niedlugo przejdzie

a u nas , hmmm... Iwa od tygodnia na lekach i jakos slabo pomagaja , musze z nia do lekarza jechac bo wydaje mi sie ze krtan zainfekowana.
ja nadal sie smarkam i gardlo mnie boli ale przynajmniej juz nie kaszle.

buziaczki dla wszystkich

mnie to bardziej szkoda malego , siebie to nie hehe , jakos przejde przez to , ale zeby on sie nie meczyl za bardzo !!
a wam duzo zdrowka zycze !!
i zeby mdlosci przeszly jak najszybciej :)

Ja jestem, ale mała ciągle chce być na rączkach i ciężko mi pisać - myślę o jakiejś chuście lub nosidełku....

Lecę zjeść śniadanie - mała też ma troszkę problemy z brzuszkiem i się zastanawiam co mogę jeść...Kurcze jeszcze 2 miesiące i będzie lepiej :-)

oj tak w koncu bedzie lepiej :)

hej kobietki
pranie jedno już wyprane, rosołek się prychci a ja sobie zaraz zapodam kawusię, Majka dała czadu w nocy, nie wiem nawet czy przespałam jedną godzinę ciągiem...
niech ta pełnia już sobie idzie!!!!!!!!!!!!!!!ja chcę z powrotem moje kochane dzieciątko
a wczoraj byliśmy u teściów, u mojej chrześnicy potem-dzieciaki wyglądały na zadowolone i padły mi w samochodzie w drodze powrotnej do domciu;)
teściowa miała wczoraj dać znać czy przyjedzie do mnie czy teściu przyjedzie po mnie i będę u nich,ale ani widu ani słychu...

pozdrawiam resztę i mam nadzieję że chociaż pogoda u was lepsza- u mgła i chmury

wspolczuje nocki moze w dzien uda sie odpoczac troche ??
u nas bezchmurne niebo i slonko !! :)

lili ja dopiero co odzyskałam obie - od 5 rano :sorry: Z tego wszystkiego zjadłam... ee no dużo za dużo :sorry::sorry:

wiolu ... ewula ... witajcie :-)

mary już tuż tuż..!!! OJEJKU !!!... :rofl2:

carola żyjesz???? :eek::-D

jos hehe no jak z brzuszkiem chodziłam to zabiegi były udręką i tęskniłam do wygody cielesnej... a teraz też nie jest łatwiej eeeehhh.. Właśnie zrobiłam kawę i będę grzebać w szafie, bo szron na trawniku dziś trzyma i chyba czas odszukać płaszczyk i kozaczki i poprzymierzać, czy to w ogóle jeszcze leży.. :-p

asionku no i świetnie !!!
Ja za to spałam 4 godziny dziś, u nas to widzę na przemian ;)) - jeden dzień lepszy, drugi gorszy..

Ostatnia edycja:
Wiola-no rodzicom się nie dogodzi;)

Asionek-no chciałabym odpocząć ale co z Danielkiem?nie mogę ciągle prosić mojej mamy o pomoc-najwyżej wcześniej pójdę dziś spać wieczorkiem;)

oho chyba już się wyspała...

helol :)

asionek : super ze dzien i nocka udane :) oby tak dalej !!! :)

wiolka : bidulko ty... a bierzesz jakies leki na mdlosci...?
mi do wejscia w termin zostalo 5 dni :) wiec do soboty musze zaciskac nogi :)
ale bardzo bym chciala doczekac do grudnia!!! :)

zizi : oby @ nie przyszla !!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kocurek : hej :) nie kus kawa, juz jedna wypilam o 8...
a o plaszczyuk sie nie martw, bedzie dobry :)))))

mary : bede jutro trzymac kciukole mocno za was!!! daj znac!

wszystkim staraczkom :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~é

mece rozpakowac zakupy i napic sie herbaty z miodem
do pozniej!!!!

Ja się pytam GDZIE SĄ NASZE ŻUCZKI ???? :huh:
Bo, że made ni w ząb to to normalka przecie :-p

Coś i pysia ​zaginęła...

jos e dawaj jeszcze jedną zalewamy :-D Ricore to nie kawa prawie ;-)

paulina hej.!! Kiedyś na pewno się wyśpisz :-p a może nawet dziś w nocy.. &&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku super, że masz dwie rączki wolne!!!! Teraz na mnie pora z tym brakiem rąk hehe.......A u Ciebie jak noc dziś????

Paulinka ja też dziś miałam noc do bani........Drzemka potrzebna!!

Asionku uffffffff!!! Super, że lepiej!!!!!!!!

No i tyle popisałam hehe - mała woła............

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry