• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki Kocurku- a jak tam nasza mała Ola?;)

Lil-ja też miałam problem z wolnymi rączkami-kupiłam sobie nawet chustę-tylko że mała zaczęła wtedy więcej leżeć na macie i w leżaczku-już nie chciała być tak noszona;)

reklama
to i ja kawke strzele :)

Kocurek no na zmiane wymieniaja sie te nasze dzieci hehe

Paulina a maly nie ma drzemki jakos ?? moze wtedy ?? w koncu sie wyspimy kiedys ... :)

Jos hej :) no mam nadzieje , ze tak zostanie juz ;)
ja czuje , ze do grudnia dasz spokojnie rade :)

Witam :))))))

Kocurek - jak to "ni w ząb" ??? Przecie wiesz, że dla made przede wszystkim lanserka się liczy później BB, później długo, długo nic i wreszcie..............Ferrari :-):-):-)))))))))))))))))))))))))))
Dołączam do jednorękich ;))

Ten mój glonojad to ciągle sra :confused2: na pampersy już nie wyrabiam :/ Oczywiście w zlanego pampersa się królewicz nie wykupka :cool: musi być z metką :-D Poza tym jest uroczy, pięknie śpi i sobie gaworzy nieśmiało jak mamusia :-) i uśmiechać się zaczął...ech...
Kochane wybaczcie, że tak ogólnikowo, ale jedną ręką to jak moja babcia mawia, można tylko kury macać :rofl2:

no właśnie Asionek-tu problem-mały odkąd Maja się urodziła nie śpi w dzień-no chyba że gdzieś cichaczem padnie;) albo w aucie;)-on mówi że już jest duży chłopak

Jos i dobra ta ricore??? Nigdy nie piłam....

Paulinka no aż tak mi to noszenie nie przeszkadza, bo wiem, że to minie - przy Maciusiu panikowałam i płakałam, bo myślałam, że tak już na zawsze zostanie hehe....

Asionku a Ty do świąt będziesz w Polsce????? Przygotuj się na zmianę temperatur hehe....

Ciekawa jestem jak tam nasza Mary......Zazdroszczę jej tych pierwszych chwil :-)

Made witaj!! Martynka też woli się wykupkać w świeżego pampersa - a co!! Ja prawdziwie pampersy na noc tylko biorę, a w dzień to już jej zakładam biedronki i rossmanki...Choć chyba biedronki ciut taniej wychodzą....I oświeć mnie jak Twój synuś ma tak naprawdę na imię??? Bo ja już tu dwie wersje wypatrzyłam i zgłupiałam hehe....

Ostatnia edycja:
Liluś - tak naprawdę to mu Borys, a Zygmuś to od tego, że tak mu serduszko waliło jak ten dzwon :-))) Z pampersami Kochana to ja też tak ekonomicznie:rofl2: na dzień Dady, a na noc oryginały, coby się snob wysypiał hahahaaaa

Paulina - :-D))))) do usług hahaaa

to mówicie kobietki że Dady mogą byc nawet dobre? to jak mi się skończą huggies-duża ilość pozakupywana w promocjach-to przetestuje biedronkowe-a my czasami kupujemy w lidlu-touroujs-jakoś tak, na dzień a noc oczywiście firmówki;)

Made-masz może fotki?;)

dobra a ja wywołuję koleżankę Libby-odkopałaś się już kochana z tego zakopanego;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dady są dobre Paulinka :-) Ja używałam dla Maciusia długo, teraz mam paczkę dla Martynki - one bardzo przypominają pampersy firmówki :-) Ale właśnie nie wiem czy by wytrzymały w nocy atak siusków - jak zmieniam Martynce pieluszkę rano to jakbym bombę do kosza wrzucała dosłownie.....

Made no to wszystko jasne :-) Buziaki dla Boryska :-)

Chyba będę zaraz uciekać - moje 4 kilo nakarmić i na spacerek wyprowadzić....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry