• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Caro - mi w ogóle on nie pomaga :sorry:

A ja właśnie wróciłam od lekarki. 20 dni Zinnatu i oddział laryngologiczny jeśli to nie pomoże - diagnoza - przewlekłe zapalenie zatok :-(

Idę robić obiad na jutro.

reklama
Mary kurcze juz tylko 2 dni :szok: niezle :)))
tez mam nadzieje , ze maly w koncu przestanie miec te problemy ...

Jos no spokojnie tutaj bardzo , ale w koncu dlugi weekend :)

Karolinaoj kaca nie zazdroszcze :(( ja zdychalam jakos w Sylwka ostatni raz , znaczy po sylwku hehe, pozniej ciaza , teraz karmienie wiec na kaca sznas nie ma :) i dobrze wsumie , bo tego mi nie brakuje akurat , tylko kontrolnie jakiegos dobrego drinka bym sie napila czy winka :)

Udało mi się asionku udało :-):-):-) Dzis małej nie poznaję kompletnie, czy to aby moje dziecko :dry:..?? Nie płacze , co prawda dłuuugo na cycku wisi, ale potem troszkę się ją ponosi, utuli, powozi w wózeczku ze smokiem i ŚPI ...:confused: :-D A Twój maluszek jak po wyspaniu?? &&&&&&&&&&&&& za spokojny wieczór :tak::tak:

jos hehe no do pławienia się, maseczek i innych luksusów to jeszcze chyba daleeeko ... na razie szcześliwam, że maszynką machnęłam to i owo :-p pazurki przykróciłam :-p pumeksem piętki potraktowałam :-p brwi poprawiłam :-p - to już pielęgnacja bardzo ponadpodstawowa haha :-D Żeby nie wyglądać, jak jaskiniowiec :-D

widze zaszalalas :) ja tez dzisiaj paznokcie przycielam hehe , ale na skorki i lakier juz nie mialam czasu ..
moze w Pl mnie do porzadku doprowadza :) na to licze :)
moj dzisiaj spokojny tez nad wyraz i oby tak zostalo ! :)

Caro - witam w klubie :sorry:

U mnie zdychania cd. Zatoki pełne, na oczy nie widzę ale słuch wrócił ;-) Uprałam dywan u dziewczyn w pokoju i padłam. M wziął na jutro i pojutrze opiekę bo ja na oczy nie widzę. Jestem chora od 5 września, wybrałam 3 antybiotyki które mi nie pomogły i mam dość! Zaraz idę na dyżur bo przestaję mówić :zawstydzona/y::-( Hehe ciekawe jak tam dojdę :-p

zdrowka duzo zycze !! oby ci cos podali co pomoze

caro, wiolka, just - miło Was zobaczyć, jest jeszcze któraś z Was na NK ?

Hej, ja jestem:-)

Dzień dzisiaj spokojny i leniwy, odpoczęłam sobie od pracy aż 3dni:eek::szok::-):-) miałam wolną sobotę:-D
Czekam na @, nie wiem kiedy dokładnie przyjdzie....dziś 31dc, do 34dc powinna się pojawić:baffled:

Carolla nie zazdroszczę dzisiejszego samopoczucia, ja nie piję bo się właśnie źle czuję potem:sorry:

Ostatnia edycja:
Zizi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nieprzyjście @!!!

Asionek, Jos - jeju, no nie mogę uwierzyć, ze już pojutrze CC... :szok::szok::happy::happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2: Przyznam, że się denerwuję nieco... Ufff, oby wszystko przebiegło szybko i sprawnie... Jutro o 19.00 mam zadzwonić na oddział i zapytać, jak się przedstawia program dnia na wtorek, tzn. czy będę jako pierwsza w ew. kolejce.

Miłego wieczorku życzę wszystkim! My gapimy się na "Lost", a niedługo czas spać.
Buziaki!

witam sie z rana
cos mnie ostatnio od pisania odrzuca, wpadalam i czytalam was ale weny brak.

asionek
jak czytam co piszesz o przejsciach z synkiem to tak jakbym o sobie i Iwie czytala tyle ze ja bylam bardziej rozgoryczona:-p.na pocieszenie dodam ze niedlugo przejdzie

kocie ale zabiegi:-D. ja musie cos z brwiami zrobic ale jak tylko rece z penseta do gory podnosze to jakos same mi opadaja zanim cos zrobia:-p

jos jak sie czujesz ? ile dni zostalo do wejscia w termin?

carola
nie zazdroszcze kaca. ja go ostatnio mialam po weselu przyjaciolki w czerwcu a przedtem nie pilam od sylwestra 2008:-).osttani raz wlasnie na tym sylwku, a potem ciaza, karmienie piersia i tak sie zeszlo:-D

zizi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. jak tesc? wrocil do domu?

sol wspolczuje chorubska. duzo zdrowia zycze

lil gdzie sie ukrywasz?

a u nas , hmmm... Iwa od tygodnia na lekach i jakos slabo pomagaja , musze z nia do lekarza jechac bo wydaje mi sie ze krtan zainfekowana.
ja nadal sie smarkam i gardlo mnie boli ale przynajmniej juz nie kaszle.

buziaczki dla wszystkich

Wioluś zdrówka życzę!!!!!!!!! A jak mdłości u Ciebie???

Ja jestem, ale mała ciągle chce być na rączkach i ciężko mi pisać - myślę o jakiejś chuście lub nosidełku....

Lecę zjeść śniadanie - mała też ma troszkę problemy z brzuszkiem i się zastanawiam co mogę jeść...Kurcze jeszcze 2 miesiące i będzie lepiej :-)

reklama
lil u mnie mdlosci nadal sa i wymioty tez, do tego to przeziebienie i slaba sie czuje( zdarzylam napisac to zdanie i musialam isc oddac sniadanie:-/)
u mnie przy Iwie nosidelko sie nie sprawdzalo, mala denerwowalo samo wkladanie do niego , za to pomysl chusty bardzo mi sie podoba tylko nie wiem czy bym umiala wiazac ja i wkladac tam maluszka:-p

dasz rade , jeszcze troche i bedzie lepiej z brzuszkami maluszkow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry