• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos a nocy w toalecie przytulonej do porcelany też zazdrościsz?Mamoooooooo ale się działo.Idę spać dalej

reklama
Jos no roznie bywa czasami po MM jeszcze gorzej jest :( nic narazie odstawiam calkiem melko i jego przetwory , co prawda jadlam tylko plasterek sera zoltego na dzien i odrobina mleka do kawy , ale moze i to za duzo ?? juz sie wszystkiego chwytam
biedak moj maly spi dzisiaj jak zabity , czekam az wstanie na cyca i na spacer pojdziemy , bo slonko swieci i jest cieplutko :)

Kocurek i jak udalo sie ogarnac ? :)

Oliwka to niezle pobalowalas :)
oklady , masaze robie i nic nie daje niestety ...

Hejka!

Melduję się w dwupaku rzecz jasna. Skurcze czasem mnie stresują, ale na szczęście są dość nieregularne, choć bolą jak cholera! :zawstydzona/y: Tymczasem już tylko 2 dni zostały... :szok::szok::szok::happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2: Jeju, jak ten czas leci! :szok::szok: Ja dziś jakiejś weny dostałam kulinarnej! :szok::-D:laugh2::laugh2: Mam już upieczone ciasto z owocami leśnymi, żeby po obiadku było gotowe, zaraz wstawiam pierś z indyka na obiad. :-):-):-):laugh2::laugh2::laugh2: Dodam, ze ciasta nie piekłam chyba z 5 lat jak nie więcej! :rofl2:

Asionek - jeju, mam nadzieję, ze Twój maluch szybko się upora z tymi bólami brzuszkowymi! Szkoda takiego szkrabka i rozumiem, ze Ci ciężko, ale pomyśl, ze to minie! Trzymaj się cieplutko i dużo siłki Ci życzę!

Carolineee - fajnie, że miałaś wieczór udany!

Kocurek - najważniejsze, że trochę snu było, a będzie lepiej. Trzymam kciuki!

Jos - fajnie, że mąż wziął Poldusia na zakupy - mam nadzieję, ze udało Ci się odpocząć!

Wszystkim pozostałym ślę pozdrowienia!

No, to ja zmykam pilnować indyka. Tymczasem już pozbyłam się kurzy i zagoniłam M. do odkurzania, bo chcę mieć czystą chatkę jak przyjedziemy z naszą córunią ze szpitala! :tak::-):happy::happy:

Miłego popołudnia!

Udało mi się asionku udało :-):-):-) Dzis małej nie poznaję kompletnie, czy to aby moje dziecko :dry:..?? Nie płacze , co prawda dłuuugo na cycku wisi, ale potem troszkę się ją ponosi, utuli, powozi w wózeczku ze smokiem i ŚPI ...:confused: :-D A Twój maluszek jak po wyspaniu?? &&&&&&&&&&&&& za spokojny wieczór :tak::tak:

jos hehe no do pławienia się, maseczek i innych luksusów to jeszcze chyba daleeeko ... na razie szcześliwam, że maszynką machnęłam to i owo :-p pazurki przykróciłam :-p pumeksem piętki potraktowałam :-p brwi poprawiłam :-p - to już pielęgnacja bardzo ponadpodstawowa haha :-D Żeby nie wyglądać, jak jaskiniowiec :-D

Ostatnia edycja:
Caro - witam w klubie :sorry:

U mnie zdychania cd. Zatoki pełne, na oczy nie widzę ale słuch wrócił ;-) Uprałam dywan u dziewczyn w pokoju i padłam. M wziął na jutro i pojutrze opiekę bo ja na oczy nie widzę. Jestem chora od 5 września, wybrałam 3 antybiotyki które mi nie pomogły i mam dość! Zaraz idę na dyżur bo przestaję mówić :zawstydzona/y::-( Hehe ciekawe jak tam dojdę :-p

carola : porcelany to nie zazdroszcze ;))))

sol : zdrowka !!!!

kocurek : brwi i pumeks to jak dla mnie juz jest bardzo powazna peilegnacja hihihihihihiihhihi
na maseczki i lakiery do paznokci przyjdzie czas :)

mary : powodzenia! juz tylko 2 dni!!! za chwile corunia bedzioe z wami - super macie :)))))))))))))))))))))

asionek : oby nocka byla lepsza!!!!!!!

milego wieczoru :!!!!

ps. ale dzis tu spokoj...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry