• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
carola listonosza niet jak narazie. a co jak nie dostaniesz@ a testy beda dalej ujemne? wtedy do gina masz sie zglosic?

Kazał mi znowu brać Luteinę 2x1,wizytę mam na 21.11.Jak mnie wcześniej @ zaleje to mam dzwonić...kurka,a tak się cieszyłam,że wezmę to CLO w końcu i że się uda...
A tu doopa:((((

lalala a mi dziś listonosz przyniósł buciki na zimę dla niuni-ktoś zaraz powie że oszalałam-ale nie mogłam się oprzeć;H&M* ŚLICZNE BUCIKI DLA MODNISI roz.16-17 (1923907202) - Aukcje internetowe Allegro

Piękne,widziałam je:)

hhm i jeszcze raz egocentrycznie-muszę jakąś wagę dziś dorwać to może mi suwaczek ostatni coś drgnie;)

Karola- to ja trzymam kciuki za następny cykl i żeby wtedy było Clo

paulina jakie slodkie
kocueku czekam na zdjecie a moze zdjecia ? Olenke tez pokazesz?
carola nie lam sie , mam nadzieje ze na swieta dostaniecie takie wspaniale prezenty w postaci fasolek,tego zycze tobie zizi, ajas, palemce i wszystkim dziewczynok ktore tu z nami byly i nadal czekaja na to szczescie

Ostatnia edycja:
Made on się kładzie i już śpi, nie dam rady wcześniej zasnąć, zwłaszcza, że drzemkuję w dzień :( ale nic to, zawsze go szturchnę, nos mi zatkam, poduszką przyłożę i trochę to skutkuje :-D:-D:-D

Rurka-mój mąż chrapie jedynie jak jest bardzo zmęczony-wtedy dostaje łapką po buzi- u niego gorsze jest zgrzytanie zębami-jak coś to też dostaje po buzi:-D

mniam rosołek-ktoś reflektuje dzisiaj? wszystkie warzywa i mięsko własnej hodowli-oprócz kawałka selera bo zakupiony;)

Ostatnia edycja:
wiolu niestety mam na kompie tylko tę jedną fotkę synka :(

Tęsknię za nim... TAKIM :sorry::sorry::sorry: Był przeukochanym dzieckiem... nie pamiętam z nim żadnych problemów, poza tym, że wołał w nocy pić do szóstego roku życia :-) Tu ma 6 miesięcy, 95 rok...

reklama
Kocur-śliczności ten twój synek-a oczka jakie duże i mądre;)

aha Made-mam pytanko-czy Maniek nosi jeszcze body? bo mam takie fajne po Danielku-jak nówka ale takie chłopięce-jedne bejsbolówki a drugie z kołnierzykiem...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry