• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos-ja poluje od dawna na formę do tarty-uwielbiam kruche ciasta-tylko zapału jakoś brak do tego

a co do prania to masakra-ja tyle nie brudzę co ta moja trójeczka;) na szczęście ich, lubię prać;)

ajas : dzieki, a jakos sie 3mam choc zmeczona ze podkowki to juz normalnie FIZYCZNIE CZUJE takie wklesle.... prawie bolace...

paulina : ja tez lubie prac, miec swieze czyste pachnace ubranka, tylko prasowac lubie mniej ;) tylko amle ciuszki, bejbikowe i poldkowe... :) a koszul sie nie tykam wrecz! zostalo to wpisane w kontrakcie malzenskim hihi ;)

Jos-ja mężowi przed ślubem powiedziałam że nie dam się wrobić w prasowanie koszul, klejenie pierogów- i co sama to robię bo kto to zrobi lepiej niż ja? perfekcjonizm mnie kiedyś wykończy

a racja ja też uwielbiam te malusie ubranka prać-nawet prasowanie mi tak nie przeszkadza-ale zaznaczam-tylko dziecięce;)

aha i poproszę a malutkie kciuki dziś-idziemy na kontrolę do neurologa z Majeczką

Witam, witam i o zdrowie Panie pytam :-))))

jos - ech no coś Ty :zawstydzona/y: nie ma za co :-p
A teraz gromkie HIP HIP HURRA ! Niech nam Polduś rożnie duży, zdrowy i mądry :-D Buziaczki dla pięknookiego :))))

Paula - zrewanżowałam się tym samym :-))))

Ewula - nie załamuj się Kochana, ja miałam miesiąc przed porodem, a gdzie tam....dłużej, prawie 7 tygodni rozwarcie na 3 palce ;)) i jeszcze do pracy chodziłam, seksu nie odmawiałam (oczywiście mężowi :-p) o porządkach domowych nie wspomnę ;))) I co? I urodziłam w 42 tygodniu ciąży :))) Będzie dobrze

I oczywiście kciuki Paula :)))) O której macie wizytę ?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

jos a co tam ! Dziś Maxwell rozpuszczalny - istne szaleństwo haha :-D No to za zdrowie syneczka. !!!! :-):-):-)

Dziękuję dziewczyny, chyba sobie muszę jakąś taką przytłumioną lampkę nocną sprawić, bo od początku śpię przy normalnym świetle bocznym - muszę widzieć w nocy Olę, szczególnie kiedy uprawia zasypianie ze smoczkiem, który wypada co kilka sekund i trzeba go przez godzinę podawać :eek: - jest stanowczo za jasno..

Dziś wielki dzień. Po pierwsze mała właśnie mi usnęła w wózeczku, no z wypadającym smokiem, ale zawsze :-p A po drugie mamy szczepienie o 14. Trzeba się zebrać, zamontować fotelik i wyprowadzić auto z garażu, a nie prowadziłam już 3 miesiące hehe :sorry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry