• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made mam za małe.. nie zakleszczę ssaka :dry:

Witaj rureczka wczoraj nie dojrzałam pytania, ja dałam (znaczy syn zaniósł) tylko papiery ze szpitala i z USC akt urodzenia i żadnego wniosku nie wypełniałam :))

Maxwell zaszczycił biały stół ze szklanym blatem pod obrazem Rubenta hehehe :-p Zimny ten stół wybrałam coś hmmm.... Aaaaaahhhhh Jooosss moja kochana - mam dawny, deszczowy Paryż nad stołem - prosto z Paryża :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Kawka prawie wypita :unsure:
Przelewy porobione, Kruk niech się oddynda od mojego auta :-p
Mała leży w wózeczku (???!!!!) ale ewidentnie kombinuje jakby tu nie zasnąć :sorry:
A ja dumam nad kreacją na wielkie wyjście do świata i ludzi :-p:-D Nawet do Lidla planuję zajść z przychodni :szok:

Czy ja aby zmieszczę stelaż wózka do bagażnika...
I GDZIE SĄ KLUCZYKI I PILOT DO GARAŻU I BRAMY ??? :eek:

Jestem w proszku .................

Oddalę się na szykowanie i poszukiwanie... :))))

Ostatnia edycja:
INFO OD MARY: Nasza córcia Mia przyszła na świat o 8.47 z wagą 3200 g. CC błyskawiczne. Już karmiłam. Jest śliczna a my przeszczęśliwi. Buziak!

MARY GRATULACJE MOJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mary gratulacje.

no i jak zawsze ja wrocilam to wszystkie pouciekaly,
Iwie krtan zaczela dokuczac tak jak myslalam, kolejne syropy a jak nie przejdzie przez tydzien to antybiotyk

ewula bedzie dobrze, wytzrymasz napewno jeszcze troche

kocurku powodzenia na szczepieniu i za kolkiem

made ojeju a mamusia taka wrazliwa? buzi dla Zygmusia

jos Wszystkiego najlepszego dla Poldeczka w dniu imienin

pewnie mialam jeszcze cos komus ale zapomnialam
:-p

reklama
Mary dziękuje za wszystkie kciuki - mówi, że bardzo jej pomogły :-) Bała się ogromnie, ale CC było naprawdę błyskawiczne. Niedługo ma stanąć na nogi.Trochę boli ją rana, ale ma nadzieję, że szybko się zagoi. Mia sobie słodko śpi, a Mary odpoczywa. Opiekę ma super, a jej M. jest przekochany i pomocny.

MARY
na pewno wszystko szybko się zagoi, a Ty się już tylko będziesz cieszyć macierzyństwem!!!!!!!!! Witamy kolejnego maluszka na BB!!!!!!!

BUZIAKI DLA CAŁEJ RESZTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry