• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary - buziaczki dla ciebie i córeczki :tak:

jos - dziękuję - lepiej już dzisiaj - może nie rewelacja ale jest ok :tak:
wiola - zaczynałam od 500 i schodzę w dół :-P

A ja dzisiaj rano zepsułam sobie humor czytając wyborczą odnośnie expose Tuska:
"Według wtorkowej "Rzeczpospolitej" Tusk w piątkowym expose ogłosi m.in. ograniczenie becikowego i ulgi na dzieci. Dziennik pisze, że propozycje działań będą uzależnione od tego, jak wysoki będzie wzrost PKB lub czy będziemy mieli do czynienia z recesją. Jak wynika z ustaleń "Rz", w wariancie zakładającym najlepszy stan gospodarki od najbliższego roku z ulgą na dzieci musieliby się pożegnać rodzice posiadający jedno bądź dwójkę dzieci."

reklama
Ale się strachu najadłam... po sikaniu na papierze zostały mi jakieś farfocel, od razu z nerwów brzuch mnie rozbolał. Poszłam się położyć, znowu siku, znowu farfocle. Dzwonię do swojego lekarza- kazała szybko do szpitala. Zrobili usg i wszystko dobrze na szczęście. Ciąża zdrowa, 11/12 tydzień. Serduszko bije, Dzidziula się ślicznie ruszała, machała rączkami i nóżkami. Lekarz powiedział, że to od luteiny dopochwowej, bo wysusza i podrażnia śluzówkę i w razie gdyby coś takiego się powtórzyło to od razu na oddział mnie kładą. Kamień z serca!!!
Zobacz załącznik 407991Zobacz załącznik 407992

ale wiesci :))))))))))

MARY : GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUZO DUZO SZCZESCIA !!!!!!!!!!!!!!
WRACAJ SZYBKO DO FORMY :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

rurka : ciesze sie ze wszystko ok z dzidziulkiem :))))))))))))

wrocilismy ze spaceru i placu zabaw, zmarznieci... herbata z miodem :)))))

reklama
rureczko ja teraz pewnie pod koniec grudnia lub na poczatku stycznia pomiedzy 20a 23 tyg. ja chodze do gina na NFZ i bede miec 3 usg w ciagu calej ciazy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry