• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola : :-(:-(:-(:-(:-(

asionek : super ze nocki juz lepsze :)
teraz juz bedzie z gorki!!!! :)
jaka u wa stemperatura???? u nas rano jak do przedszkola zasuwamy 3 w dzien moze z 6-7!!!masakra!!! az mnie trzesie :) zamowilam dzis na str; decathlonu mlodemu polarki i spodnie nawet z polaru tak zimno...a za jakis miesiac pewnie dojda rajstopy... albo cholerwka i nie miesiac a tygodnie lub dni... szok temperaturowy ....

ja ide spac, nie czekam na mezowskiego, bo wroci ok. 24...

asionek : rogal super rzecz :) nawet na po porodzie do czytania itp :)

kolorowych wszystkim!

reklama
witam sie
mialam dzis super noc , mala wieczorek wygnala mnie ze swojego pokoju, polozyla sie do lozka ,wziela 2 misie, ja ja przykrylam kolderka , dalam buzi na dobranoc i poszlam:szok::-). nie wiedzialam ze moje dziecko umnie tak zasnac.potem poszlam sprawdzic oczywiscie bo w duzym szoku bylam, ale zasnela w ciagu 5 minut. ale bylam dumna:-).do tego cala noc przespala bez budzenia i uwaga wstala nie o 6 a o 8:szok::-).

rurka ja mam dobrego gina, ogolnie w naszym rejonie ma bardzo dobra opinie, taki stary wyjadacz bo on gdzies pod 70 juz podchodzi:-p:-D

jos u nas tez zimno rano jak Lukasz do pracy wstaje to jest od -2 do 0 a w dzien okolo 4 stopni.ja juz w kozakach biegam.

carola bardzo mi przykro ze tak wszystko sie wali, ale wiem ze jestes silna kobieta i dadz sobie rade.napewno wszystko sie ulozy. :-*

asionek skad ja to znam... wiem ze teraz to co napisze jest wredne ale jak milo poczytac ze nie tylko ja mialam takie przejscia z Iwcia. w odwecie bedziesz mogla sie smiac jak twoj synus bedzie mial juz 7 miesiecy a ja bede znowu wojowac z noworodkiem

paulina dzien dobry:-)jak tam?

Hej kobietki!!!!!!

Wioluś gratuluję udanej nocy!!!!!!! Mała super duża panna już!!! A swoją drogą to spanie chyba rzeczywiście od atmosfery zależy - bo u nas też nocka super - Maciuś spał do 8 - a ja do 7.30 - a w nocy po każdym karmieniu od razu zasypiałam - i dziś pełnia sił i szczęścia!!!!!!

Hej Paulinka :-)

Rureczko dzidzia śliczna - i tak jak Asionek napisała - jak się chce być mamą, to stres zaczyna się już na etapie starań - i nigdy się nie kończy :-) Ale miłość do dziecka jest większa i ten stres też nie zawsze taki intensywny - cieszę się, że dobrze u Ciebie!

Oliwka
przykro mi, że musiałaś odwołać wyjazd - wiem jak takie coś się przeżywa....A nie uda Wam się jakoś w styczniu lub lutym pojechać????

Kocurku śniłaś mi się z Olą dziś!! I Made też tam była! Byłam u Ciebie w mieszkaniu jakimś i była obdarta tapeta hehe - nie wiem skąd mi się to wzięło :-) Chyba czas, żebyś mi poświeciła w oczy zdjęciami swojego pięknego domku :-) Miałaś wstawić zdjęcia to czekam :-)

Buziaki dla wszystkich!

Hej Wiolka-a dobrze nawet choć ząbkujemy powoli;) wczoraj wieczorem walczyliśmy z małą do 22 żeby zasnęła, do 3 rano wstałam może z 3-4 razy do niej, potem ją nakarmiłam a po 4 wylądowała u mnie w łóżku bo nie miałam siły biegać po pokoju-ale wiesz jak to się śpi z maluchem-na jednym oku;), a po 6 przyszedł Daniel do nas, także jesteśmy z mężem wygniecieni;)
super że Iwa załapuje samodzielne zasypianie-ale jak nie śpi w dzień to nic dziwnego że pada wieczorem-Daniel w sumie ok roku to załapał-choć musiał mieć zapaloną lampkę nocną i drzwi od pokoju otwarte;)

a gdzie Kocurrro-jestem ciekawa jak szczepienie i ile nam Oleńka urosła;)

lilus czyli moze noc jakas taka ze super sie spalo. w sumie czemu sie tak spalo to niewazne , wazne zeby czesciej tak bylo:-).
a do mnie dzis rano dotarlo ze Iwa juz taka duza i madra a niedlugo bedzie kolejny ,,wyjec " mi kolo lozka plakal:-)
a powiec jak Macius, lepiej dzis?

paulina niestety wiem jak to sie spi z maluchem w lozku.ja przewaznie po kilku podejsciach w nocy do Iwy tez ja kladlam z nami , albo jak bardzo marudzila to sobie na brzuchu, zeby tylko spac:-)

Ostatnia edycja:
opowiem wam fajną akcję którą ostatnio miałam-wylicytowałam na allegro śpiworek do wózka dla Mai-pani nie chciała opcji płacę z allegro więc podała namiary do banku a że było już późno to stwierdziłam że zrobię przelew dnia następnego (czyli wczoraj) po południu. wczoraj o godz. 10 mąż dostaje maila że pani już wysłała śpiworek...a o 16 dostaliśmy od niej mega pozytywny komentarz i oboje zgłupieliśmy-szybciutko przelaliśmy jej pieniążki- i teraz nie wiem czy kobieta jest świeża na allegro i tak w ciemno bez kasy wysyła rzeczy, czy nie wie że się tak nie robi i czy ją uświadomić?albo ma może taką technikę sprzedaży-bynajmniej zgłupliśmy obobje z mężem i czekam na paczuszkę;)

Lil-cieszę się z tobą że pospałaś-może mi też się kiedyś uda;)

Wioluś zgadzam się, że oby więcej takich nocek!!!!!!!!! Maciuś lepiej-ale do przedszkola w tym tygodniu nie idzie...........

Paulinka
niedługo chyba będzie lepiej ze spaniem....

Na razie tyle bo mam tylko jedną rękę......

reklama
hej misie

ja jeszcze w dwupaku. mała lezy bardzo nisko i uderza mnie w pecherz jak tylko wstaje ale to boli....

kocurek no pokazałabyś swój domeczek bo może faktycznie masz tam poobdzierane tapety;)

karolina kochanie ty to masz przejscia.. trzymaj sie dzielnie ty zawsze taka silna jestes dasz rade;)

paulina, asionek ja tez mam rogala super sprawa polecam

rurka jak dziś sie czujesz?

wiola super ze iwusia taka dzielna ;)

ciekawe jak tam mary tak jej zazdroszcze ze tuli swoja niunie;)

dziękuje wam wszystkim za wczorajsze wsparcie szczgólnie made za jej historie podbudowała mnie;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry