• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Heloł zombie 2 ... jakby któraś dysponowała zapałkami do podparcia powiek to ja poproszę ... :cool:

Dziś zrzucę wszystko z telefonu na komp, zrobię kilka fotek i pokażę domek :) skoro nalegacie :-p

Oleńka dobrze w miarę, dziękuję paulinko :))))) Trochę jakby miała gorączkę w nocy i nie śpi od 3 już, ale dobrze w sumie zniosła szczepienie. Musiałam jej nóżki trzymać podczas kłucia :((( no aż mnie ścisnęło... :-( Łzy lały się strumieniami, ale nie długo... Ola waży 3900 i mierzy 55 - jest drobna, ale w granicy normy jeszcze się mieści :))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej helooł :-D ;-)

więc weekend w 100% jak najbardziej udany ;-):-) .Rodzice z zakopanego przyjechali wypoczeci i kupli mi i malemu goralska czapke ;-):-) . Taka owłosiona ;-) . A ja kupiłam sobie kurteczke zimową bluze z fyterkiem i rękawiczki rozowe z mordeczką swinki ;-):-). :-D

dorobiłam się zapalenia zatok :-(:-( . Nie mam siły juz .;-)
Ale dzięki Bogu Rafał nie daje popalic. W weekend młodym zajmował sie K.. ;-) a ja leniuchowałam .:-)

Mary kochana gratulacjęę ! zdrowka dla Ciebie i córci wracaj do nas i do formy;-):-)

Kocurku śliczny Kamil ;-) . Teraz na pewno tez jest ładniutki ;-):-) he :-D buziak dla Oleńki ;*
Wiolka śliczna Iwcia ;-)
Paulina Daniel jaki kawaler ;-) uroczy :-) buziak dla Mejeczki ;* i najlepsze zyczonka z okazji 4 miesiąca ;-)
Sergi jerunie juz 36 tydzień :szok : jak to zleciało ?;-) jak dzidzia ?;-)
Ewula 3mam ckuki aby dzidzia jeszcze poczekała ;-)
Rureczko
śliczna fasolka ;-). Dobrze ze wszystko ok :-)
Caroline jutro jest KULa :-) tak dla przypomnienia ;-)

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi i reszta wspaniałych WILKI BUZIAK ; *

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry