• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczka dziękuję, chociaż jedno oko będzie na oścież :-D

mloda m no heej..! Fajny weekend oprócz zatok... coś dużo dziewczyn na te zatoki kurczę :( A Kamil przystojny jak młody bóg hehehe ;))))))) Na szczęście jeszcze mi dziewczyn nie sprowadza ;-)

carola - Ty się tylko nie dawaj i nie poddawaj no żesz Ty ..!!! Buziak ! :))

Ostatnia edycja:
reklama
hihi jos pora, żebym i ja zainwestowała w spory zapas, bo widzę że się nie obejdzie :sorry:

Wiecie co.. strasznie się umordowałam wczoraj z tą wyprawą. Ręce mam jeszcze słabe przez te drętwienia (choć jest lepiej), stelaż wózka ciężko wpakować do bagażnika (dobrze, że się mieści!), fotelik zamontowałam niedobrze, bo pasy jakieś krótkie :confused: Opony sflaczałe, ciąg silnika jakiś nie ten tego, a samochód masakrycznie wprost brudny - żebym ja dziecko takim autem na pierwszą wycieczkę wiozła nooooosz grrrr...!!! Musi mi go G. jakoś doprowadzić do stanu w ten weekend..
Ale misja zaliczona, nawet w Lidlu byłam :)))))) dzięku czemu mogę objeść się teraz bananem i wafelkiem i gotowanym jabłkiem iiiiii.... ŻELKAMI :-D:-D Komu koooomu...????

paulina głupia sprawa - szczepiłam normalną z sanepidu, bo miałam za mało środków na karcie, żeby wczoraj zakupić skojarzoną :/ Zabrakło mi jakieś 10zł.

Ostatnia edycja:
paulina ja z tego stresu i niewyspania... no nie wyrabiam bez paru kalorii :sorry:

jos ależ proszę - miśki dla Pani podano :)))))))))))) ale żółtych już nie ma :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry