• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary jeszcze raz za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)) ale fajnie kolejny bobas bedzie z nami :)

Kocurek ja mam taka hmm niby lampeczke z niebieskawym swiatlem bardzo slabym i ona swieci cala noc :) narazie jakos lepiej sie czuje jak widze malego no i na cyca jak wstaje to tylko wyciagam i daje bez wstawania czy zapalania duzego swiatla , czy lamki nocnej ktora i tak mimo najslabszej zarowki za mocno swieci ...

Karolina fajna ta lampka sama sie wylacza :)

hejka

asionek : u mnie wlasnie zonk jest taki, ze normalnie w 1 ciazy robil mi to moj gin i teraz tez mial... tylko ZE :
ostatnia wizyte mam tak juz w dosc niebezpiecznym terminie, bo 25.11 i wtedy dopieor moglby mi zrobic tego gronkowca, plus zcekanie na wyniki... a mysle wciaz nad cc i jesli bedzie cc to na pewno nie bedzie z nim czekal do 5-10 grudnia ... wiec wynik musze miec najlepiej juz na wizycie u niego albo przefaksowac, ale powiedmzy zeby na koniec listopada juz byl :)
i takim cudem teraz glowkuje gdzie to zrobic, bo do niego wczesniej nie pojade specjalnie na wymaz, za daleko (!!!)
w kazdym razie DZIEKUJE za info :)
poszukam jakiegos lokalnego ginka na szybka wizyte bo w labo mi pewnie tego nie zrobia...

a moja leopoldynka ma jutro imieninki :))))))))))

no w labo nie robia niestety u nas to nawet zastrzyku nie robia !! polozna musiala mi zrobic , bo nie mial kto i lazilam jak debil z tymi przeciwcialami hehe

ja wogole nie mialam aktualnych badan na porodowce , bo tego dnia mialam robione co zaczelam rodzic , a krew nastepnego mialam isc zrobic i nie doszlam
i przez to kurka panika byla i co chwile ktos przylazil i mnie kul :/ pobrali mi lekko reka 11 ogromnych fiolek , i tak bylam zmeczona to jeszcze sie dossaly wampiry :)
juz nie wspomne , ze przy skurczach jak przyszla baba mi pobierac te kilka fiolek to mialam niezlego stresa , ze mi cos zrobi jak zacznie sie wbijac , a mnie zlapie skurcz
takze lepiej porob wszystko zeby cie tam nie kluli :)

dobrej nocki :)

witam sie z rana, ja juz tradycyjnie slaba, w glowie mi sie kreci , no i z muszla tez juz sie witalam

mary kochana moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za was. szybkiego powrotu do formy i na BB:-)

jos co do trojego pytania to nie biore nic na te wymioty , twierdzilam ze dam rade ale mam dosc , dzis ide z Iwa do rodzinnej to powiem zeby mi cos przepisala , tylko z tego co wiem to oni czopki przepisuja:-/

kocurku ja w pokoju Iwy mam malenka niebieska lampke , niechce zeby wrazie sie obudzi sama sie wystraszyla i plakala.
a w sypialni mam zegarek podswietlany i on tez daje delikatne swiatlo i do tej pory jak Iwa spala z nami w sypialni to on robil za lampke. ja tak jak ASIONEK wole widziec maluszka w nocy.

paulina
nie wiem czy by sie dogadali bo moja mala weszla teraz w etam moje-moje i jak ktos do niej przyjedzie to placze i niechce zabawek dac... walcze z tym ale mam nadzieje ze jak najszybciej z tego wyrosnie.

sol widze ze cena tak samo wygorowana jak u mnie :-)z nastawieniem byle tylko sie pozbyc tej sukienki:-)

buzi dla wszystkich i milego dnia

Buziaki :-)

Wiolka witaj w kręgu porannych zombie... ;-)

Mary &&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam kciuki za dzisiaj! Ależ zazdroszczę, że już dzisiaj zobaczycie Waszą Córcię! :zawstydzona/y::-D

Wiolka jeszcze chwilka, drugi trymestr w toku więc mdłości powinny się skończyć niedługo :tak: Ja się czuję stosownie do stanu, czyli wielka, obolała i niewyspana... Ale pocieszam się, że już niedługo Bąbel będzie na świecie! :-) Tylko 29 dni do terminu porodu, ale przewiduję rozpakowanie się trochę wcześniej, bo już od jakiegoś czasu odchodzi mi czop po kawałku, do tego skurczybyki mam co raz częstsze i silniejsze no i opuszczony brzuś :tak:

serge niby sie mowi ze czop moze zaczac odchodzic do 2 tyg przed porodem, wiec zobaczymy jak to bedzie. mi brzuch opadl w dniu porodu :-)wiec niestety opadanie brzuszk to niestety nie jest wyznacznik, ktory wskarze nam dokladna date.
w pierwszej ciazy to czulam sie juz swietnie a teraz...
a co do niewyspania to wlasnie tak to jest najpierw nie mozesz spac bo brzusio przeszkadza sie wygodnie ulozyc a potem bo maluszek placze .

Cześć dziewczyny :happy:
Jakoś dobudzić się nie mogę... ta jesienna pogoda...:-( ale mniejsza... To dzisiaj trzymamy kciuki za Mary:tak:

reklama
hej ho

podejrzewam że maluszek Mary-już jest z nami;)

Wiola-tak sobie myślę że by się dogadali;) my też jeszcze czasami mamy przebłyski moje, moje;) ale dzieci powoli z tego wyrastają, no i kluczową rolę pełni rodzeństwo bo uczy dzielenia się-Daniel po mału się przekonuje że może pokazywać siostrze swoje zabawki-choć czasami mówi że jest za mała lub że pogryzie mu;)

ja dziś w końcu pospałam;)

dobra muszę młodego przegnać z pokoju małej bo ta nigdy nie zaśnie

miłęgo dzionka i pozdrowionka

Libby, Libyy???????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry