• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
uff , ale dzisiaj produkcja :)
maly troszke pomarudzil dzisiaj , ale z tym co bylo wczesniej to porownac sie nie da , w koncu wrocil moj aniolek :) spi sobie po kapieli slodko , najedzony usmieszki na dobranoc postrzelal i poszedl spac :)

asionek moje i stęka i pręży się i płacze przy tych kupach okrutnie :( I wali tonami :eek: Pięć zestawów ciuszków na dobę to standard :-p Bo kupka spacerek zawsze zaliczyć musi:dry:

moj przy kupach to steka normalne , czerwony sie robi niesamowicie , ale nie placze raczej :) za to przy bakach porafi w taka histerie wpasc , ze szok :( podobno gazy dla dzieci sa okropnie bolace , cos jak skret kiszek :( biedaki male ..
moj teraz to z 2 na dobre robi czasami 3 to maks , ale potrafi takie walnac , ze tylko kapiel i pralka od razu w ruch hehe

Asionek-mi się wydaję że te touroujs można do dady porównać, cena spoko a i tak za chwilkę są zasiusiane czy tam coś innego;), są nawet wewnątrz podobne do huggies

hmmm tylko Daniel miał wysypkę po dada-ciekawe czy małej nie uczulą...ale chyba to nie rodzinne;)

ja Dady nie znam czytalam tylko o niej i teraz siorka kupila te nowe i mowi , ze jak pampki rzeczywiscie sa :) oni teraz zmienili te Dady , ulepszyli wiec moze malej podpasuja ? :)

paulina, lil, asionek ,co do pampersow to Iwa z poczatku byla na orginalach pampersa potem ze wzgledow ekonomicznych kupilam raz te z lidla i u nas skonczylo sie mega uczuleniem, potem poszlu hagisy w ruch bo jak sa promocje np w tesco to bardzo tanio wychodza i byly super , a jak nie bylo promocji to dady z biedronki kupowalismy i tez mi sie podobaly, choc na noc czasem nie dawaly rady.

u nas Huggisy kosztuja prawie tyle co orginalne pampki wiec bez sensu zmieniac na nie ... zobacze te z Lidla
tylko one sa od 3 dopiero u nas , 2 nie widzialam nigdy ...

Asionek - kurde :(( żeby już ten Twój maluszek się tak nie męczył ;)

no tez na to licze , ze przejdzie w koncu !! narazie odpukac jest lepiej 2 dzien ...

wiolu niestety mam na kompie tylko tę jedną fotkę synka :(

Tęsknię za nim... TAKIM :sorry::sorry::sorry: Był przeukochanym dzieckiem... nie pamiętam z nim żadnych problemów, poza tym, że wołał w nocy pić do szóstego roku życia :-) Tu ma 6 miesięcy, 95 rok...

jej jaki slodziak !! :))

a to moj maly Bob Budowniczy. zdjeci zrobione przed chwila

i kolejna pieknota na forum :)))

Wiola;)
Zobacz załącznik 407581

no dobra ja znikam, zaraz dam małej trochę jabłuszka, potem spacerek-do później, pozdrawiam

slodziak :))

Cześć babeczki!

Wlatuję ostatni raz w dwupaku... Jeju, jutro o tej porze będę już MAMĄ!!! :szok::szok::szok::happy::happy::happy: Jestem okropnie zestresowana, ale pełna nadziei, że CC pójdzie dobrze i szybko. Dziś muszę się tylko zrelaksować, a jutro na 7.00 zmykamy do szpitala. Ufff... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Przesyłam moje ostatnie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dla wszystkich babeczek-staraczek! Trzymam za Was mocno kciuki!!!

Mary bedzie dobrze :) zazdroszcze wsumie tej chwili kiedy pierwszy raz ujzysz maluszka !! zabierz aparat koniecznie :)) powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

A ja jestem wściekła! Zaplanuj sobie coś na popołudnie a i tak nic z tego nie wyjdzie :wściekła/y: mieliśmy z Łukaszem dzisiaj tyle spraw do załatwienia, a tu w pracy szef wpadł i co? Zostają dłużej. Od 7-20stej:angry::angry::angry:

skad ja to znam :((( mnie tez wkurzaja takie akcje :/

hejka

MEGA PROSBA DO ASIONKA : CZY MOZESZ MI NAPISAC STP CZY ROBILAS GRONKOWCA? KOJARZE ZE CHYBA TAK? JAKA NAZWE MIALAS NA SKIEROWANIU?????????? JA MAM STREPTOCOQUE B DO ZROBIENIA A WIDZE ZE SA DWA RODZAJE B i D ... Z GORY DZIEX ZA INFO !!!!

ja nie mialam skierowania , bo mi gin pobieral :) nazwa ta , ale co dalej nie wiem .. ja nawet nie wiem w koncu czy je mialam czy nie , bo gin pobral mi tego dnia rano co zaczelam rodzic hehe i w klinice robili wyniki , ale zapomnialam sie zapytac co i jak :)

Mary-trzymam kciuki jutro za was-jutro o tej porze będziesz już napewno mamusią;)

dobra nikogo nie ma to idę sobie poćwiczyć;) wrócę jak dam radę podnieść się z podłogi;)

Wiolka- a propo klocków to myślę że Daniel by się z Iwą dogadał przy budowaniu;)

Ostatnia edycja:
Smaczności wszystkim jedzącym :tak:

mary jakbym nie mogła wpaść to mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))))))))))))))))) - wszystko będzie dobrze !! Zazdroszczę emocji ehhh.. :tak::sorry:

Idę budzić jednak moją żabkę, trzeba przebrać, nakarmić, porozmawiać i może znowu zaśnie po 22 ....

papapapapaaa :*

Aa no mam pytanie na śniadanie do mamusiek - czy Wy śpicie przy włączonym świetle, czy zapalacie w nocy ??? Ot taka ciekawość mnie naszła... :sorry:

A ŻUCZKI TO SE W KULKI LECĄ ?????? :eek: Tęsknimy.......

Ostatnia edycja:
Mary &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& powodzenia jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocur-my gasimy światło na noc, a jak któreś marudzi to lampkę nocną na chwilę włączamy-organizm lepiej się regeneruje w nocy przy zgaszonym świetle;)

reklama
hejka

kocurek : tez mi tak glowa leciala w nocy przy karmieniu poldusia...

made : zuczku jeden kochany... nie ma sprawy, napisz o cc za jakis czas, jak zapomnisz o incydencie z wcietym postem :) nie ma pospiechu :)

asionek : u mnie wlasnie zonk jest taki, ze normalnie w 1 ciazy robil mi to moj gin i teraz tez mial... tylko ZE :
ostatnia wizyte mam tak juz w dosc niebezpiecznym terminie, bo 25.11 i wtedy dopieor moglby mi zrobic tego gronkowca, plus zcekanie na wyniki... a mysle wciaz nad cc i jesli bedzie cc to na pewno nie bedzie z nim czekal do 5-10 grudnia ... wiec wynik musze miec najlepiej juz na wizycie u niego albo przefaksowac, ale powiedmzy zeby na koniec listopada juz byl :)
i takim cudem teraz glowkuje gdzie to zrobic, bo do niego wczesniej nie pojade specjalnie na wymaz, za daleko (!!!)
w kazdym razie DZIEKUJE za info :)
poszukam jakiegos lokalnego ginka na szybka wizyte bo w labo mi pewnie tego nie zrobia...

a moja leopoldynka ma jutro imieninki :))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry