Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dietami się nie przejmuję bo i w ciąży jadłam co chciałam a nie co powinnam i jak karmiłam też jadłam to na co akurat miałam ochotę i Karoli to nie przeszkadzało
W sumie całe życie jem to na co akurat mam ochotę i nie mam problemów z wagą, ważę te swoje 66 kg i nie narzekam za bardzo bo nie wyglądam na swoją wagę
I od 6 lat mam tą samą wagę 
dieta ma duży wpływ na poczęcie dziecka...Kinga co to dietka przedciążowa
Ja , ze tak powiem, ze wszystkich słodyczy najbardziej lubię mięsko!!
![]()
A ja to wszystko wiem i jestem oblatana w temacie ciąży bardzo poważnie ale nie chce tego traktować w sposób przedmiotowy i aż tak bardzo się nie przejmuje takim rzeczami. przynajmniej na razie. :-):-):-)Teraz sobie tak z przyjemnością odbywam staranka:-):-):-)Nie chcę mieć takiego parcia bo się jeszcze psychicznie zablokujędieta ma duży wpływ na poczęcie dziecka...
podstawą w odżywianiu się par starających się o potomstwo powinny być: ryby, orzechy,cynk, pestki słonecznika i dyni, nasiona sezamu, witB12,jaja i nabiał![]()
Podobno pary które nie odzywiają się zdrowo mają problemy z poczęciem a bynajmniej większość. No i nadwaga też może być przyczyną niepowodzeń w poczęciu.
A ja to potrafię zrobić:-):-)