iwonka, kiedyś mi powiedziała dietetyczka, że nie mogę jeść cytrusów bo bardzo wychładzają organizm a ja zawsze mam obniżoną lekko temperaturę.
sol, pozazdrościć stałej wagi. Mi zaczęła świrować jakieś 3 lata temu (czyli 2 lata po operacji) stąd moje przypuszczenie, że to przez hormony
co do przedszkola dla Karoli? Nawet jak popłacze sobie kilka dni, nie warto rezygnować. Dzieci szybko się aklimatyzują i po 2-3 tygodniach do domu nie chcą wracać
kontakt z rówieśnikami jest dla nich ważny, w grupie lepiej się rozwijają
mówi Ci to była przedszkolanka 
kasia, czekaj do piątku cierpliwie
czasami testy wykazują ciążę dopiero kilka dni po spodziewanej @ (zależy od czasu implantacji)
eh, zazdroszczę Wam dziewczyny trochę tego podejścia "co będzie to będzie". Ja jestem na razie na tym etapie, że bardzo mi na dziecku zależy, nie żebym wariowała specjalnie z dietami czy lekarzami, przewrażliwiona nie jestem, ale brakuje nam w naszej małej rodzince dziecka
sol, pozazdrościć stałej wagi. Mi zaczęła świrować jakieś 3 lata temu (czyli 2 lata po operacji) stąd moje przypuszczenie, że to przez hormony
kasia, czekaj do piątku cierpliwie
eh, zazdroszczę Wam dziewczyny trochę tego podejścia "co będzie to będzie". Ja jestem na razie na tym etapie, że bardzo mi na dziecku zależy, nie żebym wariowała specjalnie z dietami czy lekarzami, przewrażliwiona nie jestem, ale brakuje nam w naszej małej rodzince dziecka
a po za tym no jak w ciąży się w kieckę wcisnę
) a teraz nie mam żadnego ciśnienia - będzie to będzie, nie to w lipcu, sierpniu wezmę clo i po krzyku, jak dalej nie będzie to też płakać nie będę bo mamy jeszcze kilka opcji do wykorzystania

zaglądaj kobieto bo my nie wytrzymamy bez wieści co u Ciebie i czy wytrzymałaś
) i dalej czekać na kolejną @ po odstawieniu tabsów i potem usg.wtedy zobaczymy,czy te torbieliki się nie odbudowują.myślę,że się odbudują
.histopatologia nic nie wykazała.o badaniach na NFZ nie ma mowy,więc pójdę prywatnie na toxo,cyto i nie wiem na co jeszcze powinnam???????może mi któraś podpowie?generalnie wyszłam z ganinetu wiedząc tyle,co przed wejściem do niego.nie mam co iśc do innego lekarza u mnie,bo same konowały nastawione na kasę,a mój to chociaż państwowy,nawet prywatnej praktyki nie prowadzi.