• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina wie sie to i owo:-):-). A jesli choci o adoratorow Iwy to Lukasz juz teraz mowi ze ogrodzenie pod pradem zamatuje:-p:-D:-D:-D

rureczko bedzie wszytsko ok&&&&&&&&&&&&&&
ajas jak sie masz?

reklama
za godzine ide do lekarza dowiedziec sie co i jak z moja ciaza i ktory to tydzien mam nadzieje ze przyjde z dobrymi wiadomosciami
icon_smile.gif

mam stresa chociaz nie powinnam ale to przez te poronienie co mialam 2 lata temu
icon_sad.gif

milego dnia zycze wszystkim !!!!!

Wiola, Paulina - w tej sytuacji aż strach mieć syna:-):-):-)
Asiek za Ciebie też trzymam kciuki &&&&&&&&& i życzę samych dobrych wieści;-)

dzisiaj chyba dzień na odwiedzenie lekarza;) Asiu&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja zmykam bo mała się obudziła ale chyba o 15 będę po jedna aukcja sie kończy;)
miłego dnia

Ajas-no niby tak ale zawsze można mieć taką wredną teściową jak ja;)

Paulina moj juz ma wiatrowke:szok::-D
Ajas oj tam zawsze mozna sie wkupic w laski przyszlej tesciowej:-D:-D
Asiek bedzie dobrze. daj nam szybko znac po wizycie .&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&zacisniete

rurka młodamamusia i Asiek &&&&& za lekarza :*
zizi tule do serca...
wiola mnie sie ogólnie takowe fototapety podobają, ale ja wole w innej kolorystyce, mnie bardziej urzekają zielenie...:zawstydzona/y:

reklama
maran a ja jestem zakochana w rozach, czerwieniech i fioletach jezeli mowa o sypialni bo salon mam w zieleni i bardzo mi sie podba. wybralam juz kilka fototapet ktore mi sie podobaja teraz meza namowic, juz cos mu wspominalam ale najpier musialabym sie dokladnie dowiedziec ile to bedzie kosztowac.
co u Was? jak zabki?

MLODA
napisala ze wyszla juz od lekarza i wszystko ok. szczegoly napisze sama na BB

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry