• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rurka- u mnie też coś niewyraźnie widać fotkę;)

Wiola aaaaaaaa ja bym brała orchideę (fototapeta) tylko czy te ceny są prawdziwe?;)

Maran to mówisz że małe Maje duuuuuuuuuuuuużo rozrabiają?;)

paulinka no rozrabiaja rozrabiają... ja mam dużo kwiatów w domu wiec musze gonić bo by same patyki stały - Maja chce cały czas je obskubywać, od TV to już nie nadążam jej odganiać... wszystko musze na góre kłaść a do kabli jak sie dorwie i ją zabiore to jest taka awantura, że normalnie chce mi sie uciekać... zreszta ona ciagle coś nowego wymyśla... takie żywe złoto...

eh to może u mnie nie będzie tak źle-bo ten opis co dałaś to tak jakbym o moim małym Danielku czytała;) czyli będzie powtórka z rozrywki;)

a ja właśnie zlicytowałam kurteczkę dla małej;) odkryłam że nie lubi być wciskana w kombinezon, przetestowałam kurteczkę, ubrałam na cebulkę, cieplejsz spodnie i jesienną kurteczkę (innej nie posiadałam), przykryłam kocykiem i była cisza;)
a to kurteczka Śliczna Żimowa Kurteczka NEXT 6-9m (1946491609) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze muszę jakąś czapę zlicytować;)

to będziesz Rurka mieć w domciu dwóch mężczyzn którzy będą cię kochać bez wyjątku;) i jeszcze trochę i zostaniesz mistrzynią w budowaniu z klocków czy w rozpoznawaniu maszyn budowlanych;):-Dgratulacje

reklama
Te bombki na sprzedaż ale są pierońsko drogie - bo 20 zł za sztukę.

Carola - żeby nie było - mamusia i siostra tez mile widziane - ale dowiesz się jak dostaniesz kartkę dla Niny :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry