• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paula - fajna ta kurtka. Ja mam dla Emi spodnie ogrodniczki i kurtkę w komplecie i też woli to niż kombinezon. To może i u mnie poprasujesz pracusiu bo u mnie lenia cd.

Posprzątałam we wszystkich szafach Karoli i pomieściłam to wszystko :szok: Już sobie psiknęłam do nosa tym nowym i czuję bardzo słabą ale poprawę. Może za kilka dni mi się poprawi :-) Bo już mam dość wydawania kasy na leki :no::wściekła/y:

Co sądzicie? Bo moja matka się czepia że za niska barierka :confused2:
Łóżko piętrowe ARTUR Meble dziecięce Biurko (1901514436) - Aukcje internetowe Allegro

sol jak dla mnie barierka ok. Moja Alka młodsza od Twojej Karoli i spi na łózku z taką własnie niską barierką odkąd skończyła 1,5 roku i wszystko dobrze a teraz to już i bez tej barierki spi i nigdy nie wypadla, więc pewnie i Karola nie wypadnie :)

A ja jakiegoś doła wyłapałam...pewnie znowu mi się nie uda:(
Mąż mi kupił w Zarze legginsy,takie mega fajne za 100zł a ja zamiast się cieszyć to się smucę,że kasę wydał... :(

dobra, bąki śpią;), idę pranie powiesić;)
Sol -ta kurtka dla małej podoba mi się bo jest dłuższa i fajny kolorek;) a z tym prasowaniem-jak dziecięce rzeczy to podeślij;) jakoś swoich i mężowych nie lubię;)

wpadlam na sekunde doslownie !

rurka : GRATULACJE SYNUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! suuuuper :))))))))) :*

milego wieczorku wszystkim
ja jutro rano malego zaprowadzam do przedszkola a pozniej strzalka do ginka i powrot po poludniu bo jeszcze do spzitala musze zajrzec i parze rzeczy zalatwic
z tym ze jak wroce to beda u mnie tesciowie ( zajma sie L.) wiec nie wiem czy zjarze przed wieczorem...
do jutra!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry