• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem i ja :) Dziękuje kochane za gratulacje, zobaczymy czy za 4 tyg lekarz potwierdzi:-D
Dzisiaj tonę w papierach, muszę napisać opinię o dzieciach z przedszkola, zejdzie mi pewnie cały dzień na to, bo dziewczyna która mnie zastępuje jest tak tępa, że sama tego zrobić nie potrafi:eek::eek::eek:

reklama
Carola - jest ok :tak:

Paula - mąż z dzieckiem - oboma pod opieką, muza pościelówa, ciepłe mleko i ... CISZA :TAK: Uśniesz jak niemowlę :tak: Też miałam taki kryzys - do tego czułam się okropnie bo już zaczynało pylić :no: Nakarmiłam Emi, ubrałam obie i wygoniłam całą trójkę na 3h spacer. Jak wrócili, M przystawił mi Emi przez sen i poszli do salonu - przespałam w dzień 5h jednym ciągiem - boskie uczucie :tak:

Idę Emi kaszkę dać, Karola sama je, ja skończyłam. No to teraz do roboty :confused2:

Też mi słonko wyszło :-D

dzięki Sol

ja zmykam, mała się obudziła, pranie wstawione, muszę sobie mocną herbatę zapodać aby coś na oczy widzieć-wpadnę później,miłego dnia wszystkim

Loguję się po raz n-ty dziś :dry: ... i ciągle brak wolnej chwilki :sorry:

Dzień dobry.. zapałki poproszę...
Człowiek chronicznie niewyspany staje się jakiś durnowaty i otępiały :eek:
Ot taka mała obserwacja :-p

Co to ja miałam.... aaaaa GRATULACJE MAŁEGO RURECZKA !!! :-D:-D:-D:-D

MLODA M dobrze, że wsio oki... a synek daje radę, nie mam co!! ;-):tak:

Dzień dobry :))

rureczka :-) wiedziałam, że będzie chłopak :-p Ogromne gratulacje :)))) i powinszowania mężowi :cool2:

Kocurek HA! Witaj nareszcie :-)))) już nawet o kawie nie wspominam, tylko......BĄDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja dzisiaj Boryska położyłam na stosie pierza i normalnie śpi już pół godziny :))) Mój mały królewicz na ziarnku grochu :-))))

młodamamusia - dobre to wieści przynosisz ;-) No i ten lekarz...u ła :-p:-):-):-)))))) A Rafałek chłop jak dąb. Buziak dla Niego :*

Wiola - jak samopoczucie?

Jos - udanej imprezki i oby Ci dzieciarnia odsapnąć dała ;) A Poldeczce moc całusów od wiecznie podziwiającej Go made :zawstydzona/y:

Co to ja jeszcze chciałam....?
a...............
nie
wiem
!

:-D:-D:-D:-D

Już wiem:
Paula - dzieciaczki Bosssssssssssskie :-) a jakie oczęta lazurowe, powzdycham sobie do ekranu :)))))
I jeszcze raz serdeczne dzięki !

Booosze MAAADE JEEESTEŚ !!!! :-):-):-D:-D:-D
ALE bez kawy nie wydolę normalnie :-(:sorry::sorry:

Moje szczęście łaskawie w wózeczku śpi... :))))))))))))))))))))) Fusy zalane. Pełnia szczęścia!! Prawie ;)))))))) Bo okablowanie w głowie nie styka jak trza..

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry