• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
yyy no ja też ale o tym ciiiiiiii...... bo jakby mój pan władca się dowiedział, że mu córkę narkot.... tfu!! kofeizuję... hehe :-p:-p

A poducha pierzasta to dobra rzecz jest - choć nie cierpię, ale G. przez wypadek zakupił w Ikea i teraz sama układam małą na takim tronie - świetnie się modeluje :tak:

Raaany ... dziecięcie śpi, a ja jestem zbyt wykończona, żeby się tym w pełni cieszyć... ;-) No i te gary w zlewie mi psują widok :-p Fasolkę po bretońsku uczyniłam dopiero co - nudziło mi się hahahahaaa..... o raany ale kiepski żart......... o tym, że mi się nudziło hehe :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
hahahaha Borysek nawet na puchu ma odgnioty :-) mam "związane ręce".
Z kofeiną u mnie podobnie :-D cicho sza :)))

jak to gary w zlewie ????? To Paniusia jeszcze nie rozgryzła zmywarki ? :-)))))))

Ostatnia edycja:
Opowiadaj kochana jak Wam się żyje..??? Córa w szkole??? Jak starszy królewicz??? No i jak TY się czujesz ??? :-):-):-):-)

Rozgryzła a jakże, ale tak się rozbisurmaniła, że czeka aż gary same zawędrują gdzie trzeba hahahaha!!! :-D To se poczekam :-D:-D

Ostatnia edycja:
O JEJU MOJE UKOCHANE DWIE GADULY RAZEM NA bb ZASTALAM.
witajcie kobitki:-)
piszcie co u was?
ja wlasnie robie segregacje ubran, i mam zamiar wystawic na allegro, za grosze byle sie pozbyc.
a pozatym wlasnie jestem przeszczesliwa, bo przymierzylam 6 par jeansow na ktore sie obrazilam w lipcu bo sie jakos skurczyly w praniu:zawstydzona/y::-pi sa teraz dobre. wiem ze to kwestia tygodni ale i tak sie ciesze:-D

Kochana, Maniek wciąż milczy :-) ignoruje wszystkich dokumentnie, całusy ograniczył do zera, i ma swoje zabawki :-D
Córka dzisiaj zagipsowana, od poniedziałku do szkoły, a więc made SE trochę dychnie :sorry: Do czego to doszło żeby 13. ubierać i myć :)))
A ja jak automat :-) Ale mówię, że gwarancja się już kończy, niech sobie nie myślą :-))))

Tak tak.. zmywarka to akurat nie było zbyt wielkie wyzwanie dla zmęczonych zwojów ;)))

NieCzarna się obudziła, obaliła pół flaszki, ale coś kwęka i cyca szuka, a cyc reglamentowany w odstępach czterogodzinnych... o ja niedobra matka hehe...

Ostatnia edycja:
kocurku jak mozesz no?:-) a juz myslalam ze nadal walczysz ze zmywarka po tym jak napisalas ze zlew pelen garow:-)
na pocieszenie powiem ze moj zlew tez kipi a zmywarka pelna umytych naczyn tylko nie ma kto jej rozpakowac

reklama
Kawa się kończy.... :(((((

made Ty się trzymaj na tej gwarancji..!! Jak przeżyjesz to się skuszę na drugą małą czarną hihihi..!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry