• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol musi posiedzieć w samotności chwilkę,pewnie sama wyjaśni jak nadejdzie czas:)

Szczeniaczki pójdą w świat,może jeden z nami zostanie:)

reklama
Mnie ostatnio G zagadał, czy byśmy nie przygarnęli malucha, bo koleżance podrzucono miot trzech a la niby bernardyn... Ale przecież nie dam rady jeszcze szczeniaka chować :eek: - sam Bilon to duże szczenię totalnie nieogarnięte :sorry: Myślisz, że dasz radę przy bejbiku jeszcze..?? :-p

Haha Kocie...wiesz,ja już tak mam,że im więcej na głowie tym lepiej mi idzie:)

Poza tym testowałam kocięta (6sztuk + 2 dorosłe) w czasie ciązy i było ok,potem rozbrykany pies przy niemowlaku i też dałam radę:)

Serge witaj Kochana,ja mam zwykłą rozpuszczalną ale Kocur serwuje dzisiaj cappuchino:)
Znowu jajniki pracują,czuję...

To ja może poproszę te cappucino od Kocurka?... :zawstydzona/y::-)

Karola i bardzo dobrze, że pracują! Was pewnie też czeka pracowity cykl, co?... :-) :laugh2: Oj, będą prezenty na święta, będą.... :rofl2: Dwie czerwone! &&&&&&&&

Serge,mam nadzieję:)))) Boję się tylko,że się rozczaruję... :( i to właśnie będzie przed świętami...
No ale nie ma co gdybać...okaże się za jakiś czas....
My narazie trenujemy do staranek:)
Ninka wybrała kolor czerwony do Twojego nicku:)
Zmykam,będę później.

Carola wiem coś o tym... ja się tak rozczarowałam w zeszłym roku 20 i 22 grudnia :-( A w tym roku już niespodzianka pod serduszkiem! :tak: :-)

Widziałam, że Jos się rozpakowała w weekend :laugh2: Takiej to dobrze! :zawstydzona/y: Ja już się doczekać nie mogę...

reklama
Kawka dla koleżanek :))))))))))))))))))))))) Posypki tylko brak :sorry: i nie umiem artystycznie pianki nałożyć, ale to moje pierwsze baristyczne kroki :-p

sergi no a co tam z Tobą słońce?? To ostatnio to nie były jednak wody?? :confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry