• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem jestem:-)

troszke mnie meczyl brzuszek wczoraj stawiał sie kilkanaście razy:wściekła/y: ale dałam rade noc przespana

co do męża to ja mam chyba wyjątkowy okaz. Robi śniadanie mi i sobie jeszcze zanim wstane wieczorami jak wraca to sprząta i gotuje obiad na drugi dzień. Jest na prawde super.:-)

carola mówisz promocje na wózki? a coś godnego polecenia?

mary super ze Mia spała;) bedzie dobrze

wiola gratki egzaminu

kocurek paulina sol buziaki;)

Ewula - to super okaz z Twojego męża! :-) Ja też narzekać nie mogę. :happy2: M. pracuje naprawdę dużo, żeby nam było dobrze, a po pracy zajmuje się małą, a mi każe iść się położyć i wyspać. :happy2::happy2::happy2: Tak więc te kilka h snu mam dzięki niemu. Poza tym od początku wszystko robi przy niuni sam - przewija, karmi, gada do niej i już by się chciał bawić. :-D:-D A wczoraj dostałam od niego kalendarz adwentowy z prezencikami na każdy dzień grudnia (taka tutejsza tradycja :happy2::happy2::happy2:)!!! :happy2::happy2::happy2:

OK, zmykam sterylizować butelki i może wciągnę jakąś kanapkę. Dziś mam taki super humor dzięki temu, ze Mia tak ładnie spała!
:-):-)
Nie wiem, czy iść z nią na ważenie - brzuch mnie coś męczy i mam lekkiego stresa przed wyjściem z domku... :sorry: Ale pogoda taka ładna, tyle, że zimno... :sorry2:

Jeju, Mia mi zwymiotowała całe mleko jakie wypiła, a może i więcej!!! :-(:-(:-(:-( Coś za dużo mi wymiotuje! Wczoraj, w nocy i teraz! :-(:-(:-( A miała 4 h przerwy między karmieniami teraz, więc na bank była głodna - mimo to straszne haftowanie!!! Czy to moze być oznaka alergii na mleko??? Dziewczyny, ile po wymiotach mam odczekać i dać jej nowe mleko? Bo pewnie nadl jest głodna, ale chyba tak od razu nie powinnam...

Just
- hejka, dawno Cię nie było. Jak synek?

Ewula dzięki, Remek rośnie jak szalony :tak: za kilka dni będzie miał pół roczku :szok: widzę, że i Ty z Maluszkiem się niedługo spotkasz :happy2:

Kocurrrrrku :-p:-D:-p:-D:sorry::zawstydzona/y: :*** a nagrodę za tęsknotę za Boogie nowa dostawa CUKRU :-D:-D:-D:-D

Remiś śliczny:) ***

Kurka,ja już męża chwalić nie będę...pochwaliłam i ci?Głoduję...
Zadzwoniłam po 13 a on mi mówi,że miał dużo pracy i nie mógł się urwać i że właśnie jedzie po obiad....
Wkurzyłam się,uniosłam i powiedziałam,że nic nie chcę.Zjadłam ostatnie 2 kromki chleba z samym serem.FOCH

reklama
mary - mi położna mówiła że po ulewaniu od razu a po wymiotach dać herbatkę czarną - skrajną lurę posłodzoną glukozą lub fruktozą i odczekać pół godzinki :tak: To może być alergia albo niedojrzałość układu pokarmowego. Spróbuj jej dawać częściej np. co godzinę ale mniej - może jej przejdzie :tak: A jak zacznie się poprawiać to powolutku zwiększaj odstępy czasu adekwatnie do zwiększania ilości jedzonka :tak:

just - hej kobito :-D

Cała reszto kobiet - miłego dnia na dzień dobry po południu :-P

A my dzisiaj na spacerku byłyśmy z koleżanką i dzieciakami, dziewczynki mi się przewietrzyły a ja połaziłam póki pogoda jest bo od poniedziałku ma być załamanie pogody :dry: Odkurzyłam i ogarnęłam domek, M wróci wieczorem i jutro ma cały dzień w robocie. Niedziela to Mikołaj wcześniejszy więc jazda po rodzinie i odwiedziny rodziny a od poniedziałku młyn od nowa. Ale od 13 do 19 mąż ma urlop więc ... 15-17 Karola w szpitalu na zabiegu bo jednak będzie musiała posiedzieć bo będzie miała 3w1 usunięcie trzeciego migdała, podcięcie gardłowych i drenaż uszu - wszystko w narkozie. Ale mamy już anestezjologa załatwionego, lekarz który ją będzie operował to lekarz najlepszy w województwie w zakresie otolaryngologii a M będzie z małą cały czas na oddziale, nawet w nocy. Tak więc ... ehh - ten miesiąc będzie przerąbany finansowo i psychicznie. Karoli zabieg, samotne Święta, zapierdziel na maxa, Emilki urodziny i... zero kasy - jak uda nam się ten miesiąc przetrwać to będzie cud bo listopad był koszmarem a grudzień będzie gorszy. Święta o chlebie i wodzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-( Zaczynam mieć dość wszystkiego. Idę nie dołuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry