paulina.pro
Fanka BB :)
Karola- u Libby oki,ząbkują właśnie
a ja znikam chwilowo-gwiazda się budzi
miłego dzionka
a ja znikam chwilowo-gwiazda się budzi
miłego dzionka
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale dałam rade noc przespana
M. pracuje naprawdę dużo, żeby nam było dobrze, a po pracy zajmuje się małą, a mi każe iść się położyć i wyspać. 

Tak więc te kilka h snu mam dzięki niemu. Poza tym od początku wszystko robi przy niuni sam - przewija, karmi, gada do niej i już by się chciał bawić. 
A wczoraj dostałam od niego kalendarz adwentowy z prezencikami na każdy dzień grudnia (taka tutejsza tradycja 

)!!! 

Ale pogoda taka ładna, tyle, że zimno... 

A jak myślisz????????!!!!! 

no nie gadam z Wami
Idę znaleźć swoje miejsce w kuchni 
za kilka dni będzie miał pół roczku
widzę, że i Ty z Maluszkiem się niedługo spotkasz 

:*** a nagrodę za tęsknotę za Boogie nowa dostawa CUKRU 

To może być alergia albo niedojrzałość układu pokarmowego. Spróbuj jej dawać częściej np. co godzinę ale mniej - może jej przejdzie
A jak zacznie się poprawiać to powolutku zwiększaj odstępy czasu adekwatnie do zwiększania ilości jedzonka 

Odkurzyłam i ogarnęłam domek, M wróci wieczorem i jutro ma cały dzień w robocie. Niedziela to Mikołaj wcześniejszy więc jazda po rodzinie i odwiedziny rodziny a od poniedziałku młyn od nowa. Ale od 13 do 19 mąż ma urlop więc ... 15-17 Karola w szpitalu na zabiegu bo jednak będzie musiała posiedzieć bo będzie miała 3w1 usunięcie trzeciego migdała, podcięcie gardłowych i drenaż uszu - wszystko w narkozie. Ale mamy już anestezjologa załatwionego, lekarz który ją będzie operował to lekarz najlepszy w województwie w zakresie otolaryngologii a M będzie z małą cały czas na oddziale, nawet w nocy. Tak więc ... ehh - ten miesiąc będzie przerąbany finansowo i psychicznie. Karoli zabieg, samotne Święta, zapierdziel na maxa, Emilki urodziny i... zero kasy - jak uda nam się ten miesiąc przetrwać to będzie cud bo listopad był koszmarem a grudzień będzie gorszy. Święta o chlebie i wodzie 
:-( Zaczynam mieć dość wszystkiego. Idę nie dołuję