• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no ja mam nadzieje że jeszcze dziś mi sie humor poprawi :) niby troche lepiej ale tak jakbym to nie była ja no ja sama ledwo z sobą wytrzymuje naprawde pierwszy raz tak mam ehhhh jutro napewno będzie lepiej :) może to przez brak seksiku wczorajszego ?? :):)

reklama
MARYLKA- no wlasnie,mialas wczoraj piszczec!!!!!!!!!!!!!!miala byc brzoskwinka:tak::tak::tak::tak:i co nie bylo.....moze dzis ....EWELINA- no to dobrze,ze poslalas swojego do apteki-nie ma co sie meczyc:no:;-)

no ja mam nadzieje że jeszcze dziś mi sie humor poprawi :) niby troche lepiej ale tak jakbym to nie była ja no ja sama ledwo z sobą wytrzymuje naprawde pierwszy raz tak mam ehhhh jutro napewno będzie lepiej :) może to przez brak seksiku wczorajszego ?? :):)
lepiej zeby te hormony sie uspokoily bo naprawde nikt z klijentow nie wejdzie do ciebie zobacza zolze....i uciekna hahahah

TASIULKA- no moze masz zly dzien ,kazdy ma prawo,ale zagladac mozesz jak najbardziej,kazda z nas moze innej w czyms pomoc:tak:PALISSA- witaj,jak tam dzialacie???:-D

OKI Kochane, mykam, bo mężul woła....idziemy na jakiś spacerek..może na lody jak zgaga przejdzie :-D,
milutkiego popołudnia WAM życzę i STOSUNKOWO udanej nocki :-D:-D:-D

TASIULKA- no moze masz zly dzien ,kazdy ma prawo,ale zagladac mozesz jak najbardziej,kazda z nas moze innej w czyms pomoc:tak:PALISSA- witaj,jak tam dzialacie???:-D
oj jak dzialamy a no 3 dni nic dzisiaj wieczorkiem dzialamy mam nadzieje ze bedo mocniejsz bo owulke mam miec 30 wiec przez 5 dni ostre staranie!!!!!!jajniki mnie kuja nie wiem raz 1 raz ten drugi????co to ma byc???glodna jak wilk

reklama
pallissa no nie za ta zołze to dostaniesz :) nie no odpuszcze Ci bo mi chumorek po mału wraca :):) ale tak dla pewności zajde do sklepu po jakąś słodycz, może też loda przechwyce :):)

dziewczyny z 2010 nie obrażajcie sie jak którejś nie odpiszemy no wiadomo my tu dłużej jesteśmy to pamiętamy wszystkie "stare" nicki a te nowe czasem nam umykają no i w tej produkcji no nie chcemy złe ale czasem i nam trzeba manto spuścić :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry