Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widze że jednak nie pasuje tutaj i pozostaje niezauważona.... No cóż, nie pcham się na siłę tam gdzie mnie nie chcą...
powodzenia wszystkim staraczkom życzę
pa
Przepraszam, najwidoczniej mam zły dzień... Co złego to nie ja. Kiedyś pewnie tu jeszcze zajrze
Pozdrawiam Was![]()
lepiej zeby te hormony sie uspokoily bo naprawde nikt z klijentow nie wejdzie do ciebie zobacza zolze....i uciekna hahahahno ja mam nadzieje że jeszcze dziś mi sie humor poprawiniby troche lepiej ale tak jakbym to nie była ja no ja sama ledwo z sobą wytrzymuje naprawde pierwszy raz tak mam ehhhh jutro napewno będzie lepiej
może to przez brak seksiku wczorajszego ??
![]()
oj jak dzialamy a no 3 dni nic dzisiaj wieczorkiem dzialamy mam nadzieje ze bedo mocniejsz bo owulke mam miec 30 wiec przez 5 dni ostre staranie!!!!!!jajniki mnie kuja nie wiem raz 1 raz ten drugi????co to ma byc???glodna jak wilkTASIULKA- no moze masz zly dzien ,kazdy ma prawo,ale zagladac mozesz jak najbardziej,kazda z nas moze innej w czyms pomocPALISSA- witaj,jak tam dzialacie???
![]()