Witam was kochane. Wróciłam dziś z pracy z takim samopoczuciem, ze ledwie widze na oczy

. Boli mnie potwornie głowa, gardło i jest mi niedobrze.

Czy to do ciężkiej cholery musiał stać się teraz

kiedy staramy sie o dzidziusia

Zaraz sie położę i może do jutra mi przejdzie. Mimo cięzkiej choroby poczytałam was wszystkie a zadanie było nie łatwe
mama piękny masz suwaczek a znikające dni są takie pokrzepiające.Nie wiem jak mogłaś wczoraj wybrać M jak miłość

od rozmów z bandą napalonych mamusiek

tasiulka pasujesz , tylko dziewuchy się rozklepały, wracaj i pisz, pozdrawiam

Sol moja karta kredytowa była w systemie przez 7 miesięcy od zamnknięcia, ktoś to przespał a ja tak jak ty musiałam latać po dokumenty, ty je miałaś ja zgubiłam i musiałam działać w banku od karty
zapmarta ja juz popróbowałam wczoraj:-)a mamy podobnie staranka. Mój Pol dzisiejsze moje samopoczucie złożył na karb ciąży. OPTYMISTA

Kinga też miałam ból okresowy na końcu @, może to jak ktoś napisał przesilenie, idz do gina i, napewno bedzie dobrze
mlodam super planowanie, zazdroszczę ci, tez juz bym chciała a tu nam sie przedłuża z domkiem
Bibinka witam , pozdrawiam i zostan juz z nami. Ja robiłam badania na różyczę , tokso i hormony tarczycy i zapłaciłam 189 zł.
marylka nerwusie :-)kanapki rób do pracy i stań w drzwiach otwartych to tatusiów ściągniesz na zakupki

agabre ja nie wiem ale ty chyba idz do lekarza, bo to bardzo dziwne co masz
palissa tzrymam kciuki:-):-)
dziecko zobaczyło jaka mama chora i usmażyło naleśniczki:-):-):-)Aż mi łzy w oczach ze wzruszenia stanęły