• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku - Kochana moja koleżanko od kaffe i nie tylko :-p Ja bym już dawno Boryska wkleiła, ale ja niemrawa od tej technicznej mało humanistycznej strony i jedyne co mogę, to znowu angażować mojego Żuczka - just, by zlitowała się nad głuptakiem - made :-)))))
A Ty się nie oglądaj na nic, tylko pokazuj Oleńkę :-D)))) Borysek się baaaaaaardzo stęsknił :zawstydzona/y:

Paulina - no łona skończyła 13 :cool: poważna sprawa !!! hahahaaa
Wczoraj mnie tak coś podkusiło i przegląd zeszytów zrobiłam, a tam :eek: końca LOVE nie było :-D:-D:-D)))))) Moja krew hahahhaaaaaaa
I jeszcze jej mówię tak: dziecko, Ty się ciesz, że jesteś w szkole, która ci zawód da, bo ty taka kochliwa jesteś, że nie wiadomo czy studia skończysz :-))))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Mademoiselle!

Paulina - a w sumie i racja, rano chyba najlepiej się wszystko robi, ja też tak mam.

Jeeeju, moje dziecię nadal śpi!!! :-D:-D:-D Aż do niej zajrzałam, a ona rozłożona na środku łóżka z łapkami do góry śpi sobie w najlepsze! :-D:-D:-D

Aaaaa Kocurku, Labradora to ja bardzo ;-) ale najbardziej to.........to kocurka bym chciała :-D koniecznie czarnego !!! :)))))))))))))

Paulina - uściskaj Majeczkę i Danielka :tak:

Mary - Kochana, jak dobrze czytać, że u maleńkiej Twojej już lepiej ;) no i Ty jaka dzielna !
Ja bym chyba usiadła i ręce załamała. Świetnie sobie dałaś radę, podziwiam :tak:

Ostatnia edycja:
made a spróbuj może Zygmusia na mój numer :sorry: Łoj.. biedne Twe dziecko, opętane stanem maniakalno- depresyjnym zwanym zakochaniem..... wieeeeem jak to jest :-p:-p Znaczy JA wiem, bo mój nastoletni to się mocno kryje z uczuciami, tylko widzę na GG - Kasia A, Kasia Z, Kasia XXXXX (!!!!????) :szok:

To ja zaraz spakuję ten mój zwierzyniec i wysyłam NATYCHMIAST hehe.. (a królika byś nie wcisnęła???)
Wczoraj i przedwczoraj pies dosłownie olał kota - olał mu kuwetę dokumentnie :eek: bo się napraszał do zabawy cały miesiąc, a kot nie i nie i burczy i łapami macha :-D

Ostatnia edycja:
Hej laseczki:)
Ewula gratki 36tc:)
Jos:))) kupiliśmy dla Ninki zestaw Playmobile ze stajnią i koniem a Oliwce torbę z Monstre High (???jakoś tak).
Dokupimy im jeszcze taką matę do tańczenia jako wspólny prezent:)
Oliwka dostała swetr rozpinany z kapturem,gruby...ale to teraz do szkoły:))

Kocie,Made pokażcie Wasze cudeńka!:)

Kocurku hahahhaaaaa no nieźle się tam dzieje u Ciebie :-)))) u mnie tylko Maniek podsikuje gdzie stanie :rofl2:
A co ten Twój syn z tymi Kaśkami, a ? :-p)))))

Ewula - zaciskaj nóżki do stycznia :-) mi się z Mańkiem udało, czego i Tobie życzę :)))

Olivka! Ja też kupiłam tą matę do tańczenia dla mojej siostrzenicy ;) Ciekawam czy się spdoba, bo to dziecko na etapie wyłączności :eek: Hello Kity :/ yyyy.....masakra jakaś....nawet majtki z Hello Kity :/ Bez komentarza :-)))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry