• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Goście sobie poszli, a właściwie to poszły - mama z ciocią :))) a mała dopiero co padła - po całym dniu niespania i męczenia mnie (rączki, cyc, kupa, cyc, kupa, rączki...) :-D Nie widziałam jej jeszcze takiej wymęczonej :-p
Ja mam kuchnię jak po tornado, a tak ładnie wczoraj ogarnęłam :dry: Nie chce mi się sprzątać, ani kąpać, padnę tak jak jestem - czyli w szlafroku od rana :sorry2:

Poczytałam co u Was:

rureczka
raz jeszcze gratulacje córci !!!!

lili & paulina & boogie piękne mamy forumowe dzieciaczki :tak::tak::tak::-):-):-)

carola & zizi dziewczyny KCIUKI ZACIŚNIĘTE CAŁY CZAS, AŻ DO SKUTKU :)))))))))))

sol
szkoda Emi bidulki, a i Ty się umordujesz :dry: Trzymajcie się!!

Zapomniałam się pochwalić koleżankom - powiedziałam "TAK" hehe... :-p W Wigilię, na 3. miesiąc małej, pomiędzy krokietem, a zmianą przeciekniętej od kupy pieluchy :-D:-D:-D

No i obudziło się moje maleństwo :sorry2: To se mamusia odpoczęęęła hoho :-p
No nic.. mała pocycała, mówimy ładnie DOBRANOC :).. i idziemy pod wspólną kołderkę ;)))

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry.
czy ktos mnie tu jszcze pamieta?
Iwa wstala mi o 6.10 a ja teraz ledwo na oczy patrze, nawet czuje ze mdosci mnie lapia a od 3 tyg byl spokoj .
wczoraj wieczorem fachowiec naprawil nam neta ale bylam u tesciowej na urodzinach i dlatego pisze dopero dzis.
prawo jazdy odebralam 23.12. wiec w swieta ja robilam za kierowce, oczywiscie pod bacznym okiem mojego meza. wczoraj bylam pierwszy raz sama na zakupach samochodem z Iwcia.
co do prezentow Iwa dostala od nas organy( ktore doprowadzaja mnie do szalu bo nie trzymaja sie stelarza i jak Iwa chce je przestawic to spadaja. )Lukasz dostal klucze nasadowe( walizki uniesc nie moglam) a ja od meza dostalam perfum celin dion i portfel skorzany .
no to na tyle. lece sie polozyc na chwile

Ślub będzie dopiero jak się odkujemy, czyli za jakieś za sto lat :-p
Dziękuję moje drogie :-D i DZIEŃ DOBRY :-)
Mała budziła mi się co chwilę w nocy, teraz przysnęła.. a ja sobie padam :-p

O.. już nie śpi... :baffled:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry