• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek : z tymi ciuskzami to sie zgadzam, moj teraz co chwile ulewa i to duzo i tez pralka chodiz non stop i ciesze sie ze nie kupilam na styk!

made : super ze wxykupilas karnet i faktycznie w 2ke razniej :) moze i ja sie kiedys zmotywuje...? hmmmmmmmmmm niech pomysle ile lat juz sie motywuje... :)

RURKA : OGROMNIASTE GRATKI !!!!!!!!!!!!!! WIE - DZIA - LAM !!!!!! :) hehehehe

made : i mnie tez bedzies zmusiala przez tydzien milowac :) po chinsku poporosze :)

boogie : swieta racja to co mowisz... mi tez sie noz w kieszeni otwiera jak slysze ze kobieta w domu nic nie robi...

reklama
Liluś Kochana ja tez mam Light Blue D&G,mąż mnie uszczęśliwił kiedys i prawie zużyłam ale został mi krem zapachowy,raz użyty...reflektujesz???Ja nie użyję a jak ma stać to miło mi będzie jak Cię uszczęśliwie:)

Rurka gratki:)))))

Asionek,też to mam,męskie są prawie wszystki ok:)

J

Asionku, Kocurku - Wasze maluchy już szaleją na macie, a moja nie lubi na brzuchu leżeć i ja jej niestety nie kładę, przez co ona tak słabiutko główkę podnosi....Hmmm....Maciusia bardziej na brzuszku trzymałam nawet jak płakał i już w wieku 7 miesięcy się czołgał. Ciekawe jak z kluseczką będzie...Waży już 5900!
.

ja mojego bardzo szybko na brzuch kladlam , bo na gazy i brzuszek lepiej bylo wiec sie przyzwyczail , ale jak nie ma checi to tez nie polezy za dlugo :)
ladnie wazy :)
moj ma juz pewnie z 6200 albo lepiej ...

A w ogóle to się zapisałam na aqua aerobic :tak: zaczynam od 3. stycznia. Dwa razy w tygodniu :)) wykupiłam sobie karnet :cool:
Zapisałam się z kuleżanką, coby mi się chciało :-D)))

fajnie , basen i plywanie czy wlasnie aerobic w wodzie to jedyny sport jaki lubie :)

Made-no towarzystwo przy cwiczeniach wskazane-zawsze lepsza mobilizacja;)
to ja się wepcham ze słodkościami;)
Zobacz załącznik 420215Zobacz załącznik 420216Zobacz załącznik 420217

pieknosci :)

Made w takim razie to Ty musisz Kocura miłować przez tydzień, bo będzie Zuzia:-D

gratki !!!!!!!!!!!!!!! tak myslalam , ze pewnie dziewczynka skoro pewnosci nie bylo wczesniej :) a jak maz cieszy sie ?? :)

asionek : z tymi ciuskzami to sie zgadzam, moj teraz co chwile ulewa i to duzo i tez pralka chodiz non stop i ciesze sie ze nie kupilam na styk!

dokladnie ja zalowalam , ze wiecej nie mialam ... teraz w Pl na 62 dokupilam cala mase i wcale tego za duzo nie jest :)

taaa kobieta nic w domu nie robi :/ juz to widze jak jakis facet by dal rade ogarnac caly dom , male dziecko albo wiecej niz jedno , spacerki , obiadki i jeszcze siebie do porzadku doprowadzic ... moj napewno by wymiekl :)

asionek : moj wymieka przy 1/3 tego! hahahaha
w weekend ma tylko czesc dnia synka starszego (ktory wstaje o 9 spi 2-3 godizny w dzien i idzie spac ok. 20-20h30) obiad zakupy i kolacje czasem i wymieka
w czasie siesty malego pada na kanape sapie i zasypia :)
jestem ciekawa jakby w miedzyczasie musial posprztac, jakie spapiery popisac lub w 3 godziny siesty starszego zajac sie malym ktory sie wlasnie obudzil ;)
jak go kiedys wkoncu zwolnia to ja tak mowilam ze rok posiedzi w domu azlbo choc 6 m-cy a ja pojde sobie popracowac, choc cos przed 30 tym rokiem zycia zaczac, jakis staz czy cuuus
i nie dalej niz w ten wekeend + WCZORAJ tak dostal czadu z L. plus maly do 2 w nocy mu go zostawilam ze stiwerdzil
ze jak go zwolnia to zostanie w domu ale pozniej to on pojdzie do pracy, bo lepiej jak mama jest z dziecmi w domu :)
i jeszcze sie przebiegle zapytal L. czy chce zeby mama zostala z nim zawsze w domu :)

rurka - zobaczysz - jak się Zuzia urodzi to będzie córunia tatunia ;-):-D

Emilce się pogorszyło, całą noc nie spała, gorączka prawie 40 i bóle brzuszka. Rano lekarka dała leki przeciwwirusowe i póki co szpital odroczony. Jakby jej nie polepszało się to czeka nas szpital :-( Trzymajcie kciuki. Ma tyle krost że przestałam liczyć. Główka będzie jednym wielkim strupem :-( Buzia i reszta niewiele lepiej :zawstydzona/y::-(

Sol - oj to niedobrze z maleńką :( Podobno ospa jest bardzo niebezpieczna u dzieci, które nie skończyły jeszcze pierwszego roku życia, może wywoływać zapalenie opon mózgowych. I dlatego też od przyszłego roku szczepionka ta będzie bezpłatna dla wszystkich dzieci, a zwłaszcza tych, które uczęszczają do różnych placówek typu, przedszkole, żłobek, itp. Oczywiście trzeba się o nią upomnieć :tak:
Ale to tak dla pozostałych kobietek, coby wiedziały :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry