rruurrkkaa
Mama Misiatków
Najpierw niech się Made i Kocur przyznają

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)

hahaaaaaaaaaa ha!! made
GRATULACJE RURECZKA !!!!!!!!Kupiłam 3 pary spodenek, niedrapki i kilka sztuk body z długim rękawem. Wszystko w kolorach neutralnych. Ale już niedługo będę szaleć na różowo lub niebiesko![]()
Asionek - a mój właśnie się uspokoiłi to już tydzień
))) Teraz ładuje łapki do buzi nagminnie albo kawałek rożka, zabawki, co tylko uda się sięgnąć łapkami
))))

hej
asionek : oby bole przeszly
asionek : ty masz konika, gdzie go idzie dostac???
asionek : oby maly nocny marek sie uspokoil... u nas tez w dzien spi ciagiem po 3-4h a w nocy wstaje co 2 - 2,5 max. 3 ale te trzy to nietsety w pierwszej czescie wieczoru zawsze czymi 21-24, gora 24h30 hahahahaha
a pozniej 3,5,7 a poldek 8h48 dzis !!!!!!!!!!! laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sobie gola strzelilam tym drugim bablem![]()
Kobietki...potrzymajcie &&& za mnie...zbliża się koniec cyklu...i poproszę o ~~~~~~~~~~~~~~ od ciężarówek![]()
Martynka dostała takiego konika FP na gwiazdkę - jest super - polecam obejrzeć na youtube jak on pięknie gra i świeci - choć mojej Martynki na razie to nie uspokaja.
Zobacz załącznik 420160
Z dedykacją dla wszystkich cioćczysta postać cukru w cukrze
![]()
Mi muszą
Ja mam alergię na większość perfum...wystarczy powąchać i silna migrena gotowa
A Dolce Vita to mój ulubiony![]()
Made - Kochana jesteś
Pracowaliśmymocno, pod choinką;-)
:-) może będzie jesienny dzidziuś
![]()