maryla86
Fanka BB :)
mi dodała Agnieszka bo ja tez nie umiałamjak dodałyście adres swoich blogów? Próbowałam tak jak suwaczek i nie dało rady![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mi dodała Agnieszka bo ja tez nie umiałamjak dodałyście adres swoich blogów? Próbowałam tak jak suwaczek i nie dało rady![]()
Ja jak pojechałam kiedyś na wczasy na dwa tygodnie to cykl z 26 dni wyciągnął mi się na 54 dni
a potem się samo ustawiło do normy 

ok pytam spokojnie tak jak np Mama zapytała wyżej i nie wiem po co sie tak zaraz frustrujesz? :/Ja też płci nie planuję.Kiedyś tak przez przypadek znalazłam taki kalkulator i sobie wyliczyłam,do końca w to nie wierzę ale może coś w tym jest...
I Kinga nie gadałam sobie o tak...bo my planujemy i chcemy bardzo ale tak Jak pisałam kiedyś i wyżej w poście starać będziemy się pod koniec wakacji albo późną jesienią także nie pisz takich postów skoro nie masz pojęcia!!!
Sol tak byłam w Pl i być może ma to jakiś wpływ.Byłam także u gina i tylko mnie zbadał,nie miałam robionego usg bo nie miał sprzętu i mało mówił,powiem Ci że czułam się tak nie zręcznie że nawet dużo pytań nie zadawałam bo był jak dla mnie nie przyjemny.Także wiem że jest ok ooo i tyle...a co do miesiączki to podobno normalne po odstawieniu tabletek ale tabletki odstawiłam już jakiś czasu temu także sama już nic nie wiem i dlatego jak będę w sierpniu w Pl (prawdopodobnie jakoś na początku aby załapać się jeszcze na ciepłe lato)to wybiorę się do mojego gina i zrobię wszystkie badania a wizytę umówię sobie wcześniej bo ostatnio jak dzwoniłam to nie miała babka terminów i były święta.agnieszka - a ty czasem nie byłaś ostatnio w Polsce? Bo wiesz że mogło Ci się od zmiany klimatu rozreguowaćJa jak pojechałam kiedyś na wczasy na dwa tygodnie to cykl z 26 dni wyciągnął mi się na 54 dni
a potem się samo ustawiło do normy
[video=youtube;BeeNAYtltrY]http://www.youtube.com/watch?v=BeeNAYtltrY&feature=related[/video] - obejrzyjcie sobie - boska mała dziewczynka![]()
ok pytam spokojnie tak jak np Mama zapytała wyżej i nie wiem po co sie tak zaraz frustrujesz? :/

a jeszcze obcielam;-)