E
EEnil
Gość
My z córunią jesteśmy po wspólnym prysznicu,wypachnione i w pidżamkach,zmykamy do łóżek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-) Kolorowych
:-) Teraz kończę drugi, taki sam, a po nim chciałabym coś dla dziewczynki zrobić. Szukam inspiracji albo wzoru, żeby bezczelnie skopiować 

Mia z wielkim trudem wypiła butlę wieczornego mleczka - bolał ją brzuszek okropnie i miała problemy z bączkami...
I tuż przed końcem butli zwymiotowała wszyściutko na mnie, siebie, łóżko, swoją podusię i kołderkę, moją poduchę, prześcieradło i materac! 

No i zaczęla się akcja zmieniania wszystkiego, przebierania Mii, wycierania, sprzątania... 

W międzyczasie przybiegł M., wziął małą, pobawił się z nią, utulił, bo była przestraszona... 
Bidulka moja, noskiem jej nawet poszło!!!
Cholera, czemu ona i po Nutramigenie wymiotuje?!?! Taka akcja już drugi raz nam się trafiła, ze wieczorne mleczko zwróciła, a ogólnie odkąd jesteśmy na Nutramigenie, to ze 4-5 razy wymioty były!!! O co chodzi?!?! 

Serce roście! :-)
i przyjemności