Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzeba zrobić wszystko, by ulżyć Mii i Tobie 
Po za tym dostałyśmy nakaz długiego spaceru w drodze powrotnej żeby młodą dotlenić po tygodniach w domu. Karola w poniedziałek idzie do przedszkola, Emi może już wychodzić na spacery, M zaczął ze mną gadać o pierdołach jak kiedyś. Stara się chociaż mu to kulawo chwilami idzie. Jutro pozbywamy się dziewczyn do teściów i mamy dzień dla siebie bo idzie na noc i na noc Emi wraca do mnie a Karola zostaje chyba do niedzieli u dziadków. Odpocznę sobie od niej
Wyrodna matka ze mnie 
Asionek hehe - ja do teraz mam spodnie od piżamy na sobie - też więc piżama dzień - ale że jutro święto w Polsce to później będę musiała wyjść jakoś na zakupy....
Przestało padać i miałam pokusę, żeby jednak wyjść z małą, ale jednak za mocno wieje...Piżama day ciąg dalszy...
Asionku buziaki dla Twojego chłopczyka![]()
Libby - dzięki, kochana! Ja się chyba też nie tak wypowiedziałam, ale jestem sfrustrowana na maxa!!! Jeszcze dziś płacze mi kruszyna niemal cały dzień!!! Ja chyba zwariuję, jak nie znajdę sposobu na jej brzuszek!:-
-
-( Miałam się położyć, bo ucho mnie boli, ale nie dało rady. Co do alergii, no to niestety, ale jak ją ma, to ma i masz rację, nic nie zrobię... Ale cholera, ze też mi tu nikt nie pomoże tego stwierdzić chociaż!!! Badania prywatnie może można zrobić, ale znając życie koszt jest ogromny... Byle wizyta u gina prywatnie kosztuję w przeliczeniu ok. 500 zł! :-
-
-( To takie badania, o ile są, pewnie majątek. Ale rozejrzę się, bo naprawdę wykituję! Nutramigen używamy gdzies ciut ponad miesiąc chyba. Czy widze poprawę? Może delikatną jeśli chodzi o wymioty - nie są tak czeste. Ale gazy sa okropne, nic się nie zmieniło... Kupa też problematyczna, Mia mocno się męczy, by ją zrobić. Konsystencja i kolor się zmieniają non stop! Czasem ma nawet biegunki! :-
-
-( Ja też już zdurniałam, nic się kupy nie trzyma...
Wybaczcie, ze tyle, ale tak mi mała wrzeszczy, ze muszę ją wziąć, bo mi serducho pęknie. W ogóle jeszcze dziś nawet 1 bączka nie puściła, chyba jej ten mały brzusi dziś pęknie!!!![]()

Właśnie wróciliśmy ze szpitala. Jakaś niespokojna chodziłam dzisiaj, ruchów nie czułam od rana, już się przestraszyłam... Położna sprawdziła tętno, serduszko ładnie biło, przyszedł lekarz, ginekologicznie wszystko ok. Położna powiedziała, że z każdą pierdołą można przyjechać, jak coś niepokoi i lepsza taka reakcja, niż jak ktoś ma w nosie i czeka nie wiadomo na co. Uspokoiłam się na szczęście![]()
Jeny - już zapomniałam ile wy produkujecie
durny kraj.
Byłam z Emi u lekarza dzisiaj, dostałyśmy Detyomycynę w maści na pupcię bo niestety nie dało się nie zapaskudzić ran na pupie po ospie i jej się zaczęły brzydko robićPo za tym dostałyśmy nakaz długiego spaceru w drodze powrotnej żeby młodą dotlenić po tygodniach w domu. Karola w poniedziałek idzie do przedszkola, Emi może już wychodzić na spacery, M zaczął ze mną gadać o pierdołach jak kiedyś. Stara się chociaż mu to kulawo chwilami idzie. Jutro pozbywamy się dziewczyn do teściów i mamy dzień dla siebie bo idzie na noc i na noc Emi wraca do mnie a Karola zostaje chyba do niedzieli u dziadków. Odpocznę sobie od niej
Wyrodna matka ze mnie
![]()

Sama widzisz, ile ludzie sobie śpiewają za takie ubranka! ;-)
Pewnie już bym coś działała z jakimś innym mlekiem, jakby nie to, no i fakt, że wobec Mii jestem supercierpliwa jednak - co wcześniej do mnie nie podobne było. ;-) Co do czopków glicerolowych, to ja użyłam je z polecenia 2 razy, jak Mia nie mogła kupki wydusić ewidentnie - ale było tak, ze ledwo czopek do pupki poszedł, a już wyszedł razem z kupką - tak więc nawet w pupci nie został. No, ale od tamtej pory nie miałam potrzeby stosowania - choć Mia się męczy, to jednak sama wymęczy tę kupę... A Nutriton po prostu kupię przez internet - już znalazłam jedną aptekę, która wysyła do mnie. Dzięki za wszystko!!! :*:*:*
A tymczasem tu odpoweidź na wszystkie zagwozdki jest taka, ze u maluszków wszystko jest normalne i samo minie. 

Mię kładę coraz więcej na brzuszku, choć nie zawsze jej się to podoba...
Najważniejsze, że już coraz bardziej kontaktowa jest, bo to mnie tak cieszy!