młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Żyje 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Super fotki, zazdroszczę takich wypraw!

libby skoro ty takie cuda robisz, to czemu sie nie pochwalisz na utalentowanych staraczkach, co???? Czekamy tam na CiebieCo mam teraz zrobić? Podeślę upominki z Zakopca, dobrze? przepraszam Cię. Myślałam, że doszły. Do głowy nie przyszło mi, że nie. A ludzie są różni... Mam papier z poczty W jedzie ze służbową korespondencją i postara się wyjaśnić. Ale co mi to da?! Ale mi głupio!!!!!
RURECZKO, chwała Tobie za takie myślenie. Może zainwestujcie w detektor tętna?
MADE, wzajemnie. Mary musiałaby chyba do pl przyjechać, żeby ktoś zwrócił na te brzuszkowe problemy uwagę...
A oto moje małe dzieła: Zobacz załącznik 422702Zobacz załącznik 422694Zobacz załącznik 422695Zobacz załącznik 422696Zobacz załącznik 422697Zobacz załącznik 422698Zobacz załącznik 422699Zobacz załącznik 422700Zobacz załącznik 422701Zobacz załącznik 422693

. No chodz, powymieniamy sie wzorami i takie tam, podoradzamy, bo ja raczkuje jak chodzi o szydelko, robie dopiero z pol roku, wczesniej nigdy
jak nocka?
szary jest taki piękny... Robisz takie cuda na zamówienie?
a u Was na jakim etapie staranka??