• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made ja znalazlam cos takiego i jestem ciekawa jak by sie taka sprawdzala
The Huggababy Sling - from Huggababy
bo takiej normalnej to niechce ze wzgledu na to wiazanie.
kocurek a co , masz racje , niech poprzeprasza teraz
.kurde i jeszcze o tym pasie poporodowym mysle czy zainwestowac?choci o to czy bede go nosic. a napewno bedzie co sciskac.robione przed chwila , sory z plamy na dresach ale niechcialo mi sie przebierac:-p:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - kurde, przepraszam, ze tak bezpośrednio, ale...nie myślałaś żeby na ojca chrzestnego Kamila wziąć? :)

Wiolu - łoj jaki piękniaaaaaaasty brzuszek :-))) żałuję tylko, że twarzy nie pokazałaś :-p a dresy kochana, to dresy! i brudne być mogą! :-D)))
Ja tak sobie myślę, że z tym nosidełkiem to zależy od dziecka, niektóre tolerują, a inne ni hu hu :))) Moja córa uwielbiała nosidełko, a Maniek się darł w niebogłosy...takie te dzieci dziwne :confused:

Olivka - ajajaj, uwielbiam brązy wszelakie :) Pokażesz jak wyszedł?

Wioluś brzuszek ślicznie rośnie :-) I jest zupełnie inny niż ja miałam - ja miałam takie jajo do przodu, że szok - a Tobie pewnie o wiele łatwiej się ubrać co???

carola ja tez uwielbiam brazy , no i odcienie rudego.
made pokazac twarz to nie tak hop siup. makijaz musi byc, wlosy umyte, a ja nie spelniam tych warunkow.
u nas Iwa darla sie juz przy samym wkladaniu do nosidelka, i wtedn sposob caly czas mialam ja na rekach. umialam nawet jesc jedna reka ze o pojsciu siusiu nie wspomne:zawstydzona/y:.
powiedz mi kochana uzywalas tego pasa poporodowego? bo o ile dobrze pamietam to zakupilas sobie taki.

Iwa wlasnie wyjela koc z szafy i mowi ze musi dzidzie polozyc spac bo jest pozno a dzidzi zimno:-D:-D:-D:-D:-D:-D

lil jak narazie to chodze w swoich przed ciazowych ubraniach, tyle ze powoli sweterki sie za krotkie robia , a ja nie lubie jak mi wieje gdzies.spodnie nosze tez narazie normalne tylko biodrowki.w ciazowych jeszcze mam za duze luzy

Wiolu - no właśnie miałam Ci pisać o tym pasie poporodowym. Ja jestem z niego bardzo zadowolona, raz, że szwy mnie tak nie ciągnęły, a dwa, pięknie spłaszczał brzuszek :tak: Jak pojechałam do USC po akt urodzenia, to mi pani pargingowa powiedziała: Och jaka pani szczuplusieńka :cool2::-):-D Serio, tak było :-))))))
Jak chcesz to mogę Ci ten pas razem z ubrankami wysłać ;-) bo mi już na nic się zda :)

Wioluś wow! To jest chyba zaleta takiego brzuszka! Ja z moją piłką to już od drugiego miesiąca musiałam ciążowe spodnie nosić! A na koniec to już nawet ciążowe bluzki nie pasowały - ja to się z domu wstydziłam wychodzić...

Made 10 styczen juz blisko a wtedy mozemy zacac interesy robic:-p:tak:.pocieszylas mnie z tym pasem i rozwialas troche moje watpliwosci.

Lil w pierwszej ciazy tez mialam taki ksztalt brzucha, tyle ze u mnie niestety kg ida w brzuch, uda pupe i wszystko inne. rozrastam sie cala.

mam nadzieje ze malenstwo pokaze co ma miedzy nogami twgo 10 i bede mogla zaczac cos kupowac:-)

Lilu - widzę, że u Ciebie szykuje się BAL :-))) Macie jakieś plany związane z urodzinkami Maciusia?

Wiola - ja też miałam wątpliwości, ale szybko je rozwiał mój dottore :))
Co do kupowania, to zanim zaczniesz wydawać, to zapytaj made, ona ma, to Ci da :-D

Ostatnia edycja:
reklama
made wiesz ja naleze do tych ludzi co jak daja to biore i po okazyjnych cenach tez kupuje.:-D
a musisz byc taka spostrzegawcza? dopiero teraz zobaczylam ( jak napisalas)ze Maciusiowi urodzinki sie zblizaja

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry