• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry dziewczęta :)))

Miałam dzisiaj nie wchodzić, ale muszę się pochwalić pierwszym wyczynem mojego Boryska :zawstydzona/y: Mój kochany pierwszy raz przewrócił się z plecków na brzuszek :-) jeju, jeju mój mały cyrkowiec :-D))
Która z koleżanek ma ochotę na małą czarną? ;-))))
Może Józefina???????? Odezwij się!!!!!!!!!!
Całuj Zygmunta od Cioci za taki wyczyn :cool2: i na kawusie sie pisze :-D

made Z nowości to - rzekomy ojciec mego dziecka tak porządził wczoraj z kumplem w "Przedwojenej" knajpie, żem zła jak jasna cholera - czyli nie odzywam się za wiele hahaha :-p:-D A poza tym moja żabeczka zrobiła się w ciągu paru dni taka rozgadana, i tak zabawki w łapki chwyta i nimi obraca, i tak mnie mierzy wzrokiem, i tak... i w ogóle, no pękam z dumy :tak: :)))))))))))))))))))))))))))
Prosze i Kocurka malego ucaowac
Hej liluś kochana :-):-):-) no jak tam dzisiaj... lepiej troszkę na duszy???

boogie
a czemuż to podwójną kofeinkę wczoraj sobie podawałaś ?? Buziaki!!

Zizi trzymam &&&& zawzięcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

carola uwielbiam takie dziecięce peplanie :rolleyes2::rofl2:

paula zakuuuupy....!!!??? no jak ja dawno nie byłam tak na luzie sobie pooglądać, co wyprzedają itp..... eeehhh :sorry2:

ech... ciezki jest zywot z nocnym cycomaniakiem :no::sorry2::-D

reklama
Wiola - mojej uwadze nic nie umknie :cool2: hahahaaaaa zwłaszcza jak imprezka jaka się szykuje :-))))))
Oglądam właśnie tą chustę, do której link wkleiłaś ;) Super wygląda, no i nie trzeba wiązać ;-) Dla mnie bomba! I te kolorki (made zakochana) :-D

Bogusiu - wycałowałam jak należy :-))))))) i już lecę kawusię robić :))

Ostatnia edycja:
jestem :)
spacer zaliczony i maly dalej spi :)
cos od 2 dni nie za bardzo idzie mu spanie w dzien , a pozniej tyk jest :/ czyzby skok 3 miesiaca ?? czy mu sie odwidzilo ??
za to moze sie bawic godzinami i drzec do swoich zabawek hehe

Asionku hej, może w dzień odeśpicie??

Miłego dnia kobietki:)

nie no ja sie wyspalam :) jedna pobudka od 19 to wcale nie tak zle :)
milego dnia tobie tez !

Dzień dobry dziewczęta :)))

Miałam dzisiaj nie wchodzić, ale muszę się pochwalić pierwszym wyczynem mojego Boryska :zawstydzona/y: Mój kochany pierwszy raz przewrócił się z plecków na brzuszek :-) jeju, jeju mój mały cyrkowiec :-D))

Asionek - a ja nie mam żadnego rytmu dnia, nigdy nie miałam i już mieć nie będę :)) Myślę sobie, że to w dużej mierze zależy od dziecka, nie każde da się tak zdyscyplinować :-))))) i mam tu na myśli nie tylko dziecko ;-)))) ja nie lubię żyć według jakiegoś porządku dnia i tym samym ciężko mi coś takiego wprowadzać dziecku :))
!

gratki dla malego :)
wiesz ja tez nie lubie planowac i zawsze wszystko na spontana szlo
teraz moj maly potrzebuje mniej wiecej rozkladu dnia i nie ja go dyscyplinowalam tylko on sam siebie :) bez przesady przeciez z zegarkiem w reku nie siedze ;-)chociaz nie powiem czasami i mi ciezko przywyknac do tego , ze nie zawsze moge sobie zrobic kiedy i co chce , ale to norma przy malym dziecku
za to latwij mi jak wiem , ze mniej wiecej o tej i o tej ma drzemke , albo idzie spac codziennie o tej 19 , dzieki temu i ja sie ogarniam w domu bez problemu i sama tez , a i na BB sporo czasu zostaje :)

hahahahaha :-D:-D:-D:-D to jeszcze Mia powinna walnąć teraz big koopę do kompletu :-p
/QUOTE]

taaa ja juz dwie takie big kupy zaliczylam dzisiaj , ze maly caly byl uwalony po szyje :szok: 3 komplety ubran poszly od rana hehe
no i trzeba pralke wstawic znowu ...

made ja znalazlam cos takiego i jestem ciekawa jak by sie taka sprawdzala
The Huggababy Sling - from Huggababy
bo takiej normalnej to niechce ze wzgledu na to wiazanie.
kocurek a co , masz racje , niech poprzeprasza teraz
.kurde i jeszcze o tym pasie poporodowym mysle czy zainwestowac?choci o to czy bede go nosic. a napewno bedzie co sciskac.robione przed chwila , sory z plamy na dresach ale niechcialo mi sie przebierac:-p:zawstydzona/y:

sliczny brzucio :)
wlasnie cos takiego ostatnio widzialam w sklepie i sporo kobiet na ulicy tutaj to ma , bardzo mi sie podoba :) uwazam , ze lepsze od nosidla , bo raz , ze maluszek moze lezec jak w kolysce , dwa mniej zabawy z wiazaniem no i na dluzej poslozy , bo moje nosidlo dla malucha bylo tylko i juz jest przymalawe , a widzialam w tym czyms strasze dzieci zamiast nosic na biodrze jak to bywa to fajnie w tym siedzialy i mama dwie rece wolne i wygodniej napewno :)

Jos ja wczoraj zombi mialam :) lap slono u mnie pod dostatkiem :)

Karolina i jak wlosy ?? :)

Hehe Made Uważne Oko - faktycznie imprezka za tydzień - ale w tym roku mniej hucznie niż rok temu - bo rok temu miałam 3 imprezy w ciągu weekendu i się wykończyłam. A teraz to mam nadzieję po prostu, że Maciuś zdrowy będzie :-) Będzie rodzinka i chrzestni - ale jakiś szczególnych pomysłów nie mam - jak jest kupa dzieci to nie ma co za dużo wymyślać - rozniosą mi chałupę i to będzie najlepsza zabawa :-)

Wioluś co ja Ci miałam napisać??? aaa - a ja myślałam, że u Ciebie już chłopak potwierdzony????????????????

Boogie
kochana witaj! Jak tam dziś??????????? Jak katarek????

Ja w ogóle wczoraj zamówiłam ten aspirator KATAREK - bo próbowałam Maciusiowi katar zwykłą fridą odciągnąć i nie dałam rady...

Asionek - najważniejsze to nie popaść w paranoję, bo raz nie zrobi kupy o czasie i trzeba będzie do szpitala jechać :-))))) A znam takie przypadki, i niestety na dobre nikomu to nie wyszło :)

Lilu - sama bym na taki kinder bal poszła :-))))

Bogusiu!!!!!!!! Kofee!!!!!

Ostatnia edycja:
made mi sie tez bardzo ta chusta podoba , i chyba sie zdecyduje . jedna dziewczyna na Bb chce ja sprzedac za 40zl

lil jak narazie gin z pelna powaga stwierdzil ze to chlop, ale powiedzial ze 10 mi na 100%powie , bo wiesz ja taka dosc nieufna w tych sprawach

just jak tam? ile razy Remik sie budzi w nocy na cyca?a powiedz mi jaka ty masz chuste?

smiac mi sie chec jak czytam o kupach...zaraz mi sie przypomina jak Iwe przebieralam po 4, 5 razy dziennie bo sie co chwile obsrakala po same pachy.

zaraz bede drozdzowki formowac:-D

Wiolu - chciałabym żeby mi się tak chciało drożdżówki upiec :zawstydzona/y:
A z kupami to faktycznie potrafi być wesoło :)))))))

Uciekam Kochane jakiś obiad zrobić :blink: Miłego dnia :)

Lilu Remik już zdrów jak ryba, ale przed szczepieniem chciałam, żeby wyzdrowiał tak zupełnie, żebym nie musiała się martwić, że coś może być nie tak :tak:

Made mmmm... Kawusia pięknie pachnie :cool2: :* SMACZNEGO!!!

Wiolka ja mam chustę Lenny Lamb Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com i jestem zadowolona, chociaż jak zobaczyłam w pierwszej chwili 5 metrów materiału :confused: to przeżyłam :szok:, ale sposoby wiązania są tak łatwe, że po pierwszym razie mi się udało, zresztą do chusty dołączają płytę z instrukcjami i filmikami, więc nie ma stresu :tak: a Remi mógłby najchętniej spać z cycem w buzi cały czas :dry::dry::eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry