• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie no ja ostatnio na trochę zanikałam, bo jakiś załam przeszłam :dry: ale już wychodzę na prostą :cool2: Trzeba po prostu bardziej się mobilizować i ruszać dupsko z domu, a nie jak sierota obrzygana marudzić :sorry:

reklama
ale ja wrocilam i zglaszam sprzeci... prosze oczom publicznym ukazac zacne oblicze Remigiusza i urokliwe oczeta Olenki.

kocie a swoja droga masz racje , jak zasiedzisz sie z takim maluchem w domu to od tego juz malenki krok do dolkow i zalaman

Zakaz wstępu dla każdego bez aktualnej foty!!! - swojej bądź pociechy :-p:cool2::cool2::cool2: hehe wiola Ty już dziś się (prawie) pokazałaś, to możesz :tak::-D:-D
Ja zaraz coś wykombinuję...

Przyszłam się powymądrzać :-))))))

Kocurek - kurczę, że my nie zamieszkujemy jakoś tak sensownie blisko siebie...byśmy te nasze dupki rozruszały jak trzeba :-D)))

Wiola - jak drożdżóweczki?

Bogusiu - wstawisz dzisiejszego Boryska jak prześlę? :zawstydzona/y:

w zamian za wasze pieknosci pokazuje wam jak Iwcia robi kruszonke do drozdzowek:-D

Załączniki

• DSCN5550.jpg
    DSCN5550.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCN5551.jpg
    DSCN5551.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 42
made za jakies 20 minut beda cieplutke. ale nie wiem jakie beda w smaku bo robie pierwszy raz w zyciu. zawsze robilam rogale, paczki albo faworki a jakos drozdzowki omijalam.

Mój Kocie najdroższy :-p trzeba doopkę w troki moja droga i ruszyć na jakąś VOYAGE dookoła osiedla, dotlenić mózg, odetchnąć od Bilona, kotów i Pana Przepraszającego :-p:-p :sorry2:

Wiola muszę dopaść siostrzanego lapka i jej internetu, bo ten mój świstek nie ogarnia wysyłania zdjęć :dry::dry::dry:

MADE służę pomocą :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry