• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja walczę z Glonojadem :))) Przyjaźni z bujaczkiem ciąg dalszy :rofl2:
Nauczył się mlaskać i puszczać bańki hahahaaaa :)))) Myślicie, że jak się czegoś nauczył, to jest szansa, że jest w stanie się czegoś oduczyć? :eek: Na przykład WYCIA ??? :-D

Kocurek - ponoć złośliwość cechą ludzi jest inteligentnych :-))))))))

Ostatnia edycja:
Ludzie są the best,dzwonię i pytam czy pani taka i taka a pani : NIE i odkłada słuchawkę...
Generalnie dzwonię i zapraszam po odbiór leksykonu jako prezent na zakończenie kursu...ludzie przeważnie pytają czy muszą zapłacić...:no::szok::-D

Karola - mi się obiło gdzieś o uszy czy ty masz coś wspólnego z bielizną damską?

Wiola - to jesteś szczuplejsza ode mnie :laugh2:- wklejam fotki
1. Spodnie czarne sztruksowe z krótkim pasem na brzuch i paskiem wiązanym. R 38 i spokojnie w niego wleziesz - a mamy tyle samo w udzie :-p:laugh2: Regulacja gumką z tyłu.
Zobacz załącznik 423622
2. Spodnie ecru - r.38 z wysokim stanem - bardzo wygodne - elastyczne. Regulacja z boku gumką.
Zobacz załącznik 423621
3. Tunika ecru do spodni - nieznacznie różnią się kolorami bo nie były kupowane jako komplet. R 38/40
Zobacz załącznik 423620
4. Komplet szaro niebieski po domu - po domu bo już jest lekko wytarty materiał niestety - bawełna. R 38/40
Zobacz załącznik 423619
Do tego dołączam dwa pasy czarne Pętelki z buźką i napisem "u mamuni najlepiej". Ja mam 167 i spodnie były ciut za długie - czyli takie jak lubię :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry