• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olenka cudo jak zawsze.
tak sobie mysle ze chyba swoj depilator wystawie, ani razu nie uzyty, jak usyszalam jak buczy to zaraz go wylaczylam. wiem ze juz go nie uzyje a po co ma mi w domu lezec?

reklama
Wiola - też mam depilator - raz go użyłam - ściągnęłam koleżankę - zagryzłam encyklopedię i kazałam jej czynić powinność - dało rade i nogi i bikini i nawet pod pachami - kwestia dobrego znieczulenia pół litra wódki :-p:tak:

Carola - co racja to racja :laugh2:

Emi jeszcze śpi :szok:

Loguję się sukcesywnie co jakiś czas od soboty. Już nawet 2g w ustawieniach.... Za duże te Tatry i nic nie chce przelecieć czy cóś?

Korzystając z wifi w restauracji wysyłam fotki z Gubałówki. Dość porządnie wiało i cieszyłam się, że Maciuś nie był w spacerówce.

Podróż i cały pobyt Maciek jest grzeczniutki. Zaczepia ludzi uśmieszkami i głośnym A! Podbił serducho pani, u której mieszkamy. Dostał całą kupę ciuszków po jej wnusiu. Najbardziej cieszę się z malutkich 2 strojów góralskich i takich tycich bucików skórkowych, i z kamizelki kożuszkowej, a i z takiej czapy a`la Janosik.
Maciusiowi najbardziej przypadła do gustu oczywiście ciupaga i dzwoneczki na baciku.

Zobacz załącznik 423658Zobacz załącznik 423659Zobacz załącznik 423660

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry