• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karolaaaa - uśmiechnę się do ciebie ;-) tylko po 10-tym bo chwilowo na chleb ciężko :-p A małż mi obiecał że będę mogła sobie coś ładnego kupić do tych fig co sobie je zamówiłam :-p A masz jakiś katalog czy cuś?

reklama
made Yyy... to już trąci z mojej strony ekshibicjonizmem :eek: nie wiedziałam, że pierścionek już wcześniej ujawniłam...
Glonojad spacyfikowany????:-p

Kocurek - nie pokazywałaś, ale tak opisałaś te szkiełka odbijające diament, aż wyobraźnia zaczęła skutecznie pracować :-)))
Glonojad nakarmiony, skutecznie odessany i siedzi w bujaczku w towarzystwie kraba :-D))))
A jak śliczna Ola?

I do towarzystwa dołączyła właśnie KUPA :sorry:

Sol,w tajemnicy Ci powiem,że kalkulator skradziejony jest i pewnie szwankuje,muszę go usunąć,jak masz miseczkę A to zamawiaj A i swój normalny obwód pod biustem,czyli np 75A:)

To chyba zamówię 80B bo już się nauczyłam że w A z pushem mi brzydko biust wygląda jak wyłazi :-p

Mam problem z jednym wyrazem i za chiny nie mogę faceta dosłyszeć jak on to mówi :wściekła/y: Głupi amerykanie :wściekła/y:

Kocurku - śliczności :D A moje się właśnie budzi w wózku

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry