• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby - nie przeczę bo Emi ciągle butlę dostaje :tak: Ale gdybym nie musiała to bym nie rezygnowała z tego cycusia mamusi jak się wtula i przytula żeby usnąć przy cieplutkim mleczku mamy :sorry2: Zawsze to inaczej niż butelka - nie mówię że gorzej :tak: Ale i w nocy łatwiej karmić piersią a nie po butelkę latać i zawsze pod ręka mleczko masz ;-) Takie to uniwersalne :-D

Nie chce mi się obiadu robić :dry:

reklama
POK witaj kochana! Co za piękny test!!!! Który to dzień cyklu w ogóle???? Może jeszcze wieczorem test powtórzysz??? Ale się ucieszyłam!!!!!!!!!! Z wrażenia nie jestem w stanie więcej czytać!

A Zizi się dziś odezwała??????????

Zizi odezwij się kochana....czekamy tu na Ciebie!

Boogie doczytałam - kurcze szkoda Twojej mamy BARDZO! Ale Twój powrót do pracy może na dobre wyjdzie??? Jaka to praca??? Wiesz wyrwiesz się z domu, poznasz nowych ludzi....Może będzie właśnie dobrze???

Dzisiaj się poważnie przeraziłam :confused:
Od samego rana tak intensywnie myślałam o POK, że wstyd się przyznać, ale nawet w toalecie sobie myślałam :zawstydzona/y: i tak siedzę, patrzę w sufit i dumam...no tak, pewnie cholernica pracę dobrą załapała, pewnie dwie kreski na teście ujrzała i koleżanki pogrzebała :sorry: a tu wchodzę i co widzę? POK jak nic :-)))) Ech kochana - GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To najlepsza wiadomość od czasu ostatniego dodatniego testu na BB, a trochę temu to już było ;-) Cholernie się cieszę i ściskam i buziam :*

Ech...muszę się napić drugiej kawy bo zwariuję....:-D

hahaha Lilu - dziękuję Ci Kochana....
Z tego wszystkiego się nawet nie przywitałam :zawstydzona/y:
Dzień dobry dziewczęta :-)))))
Ale jestem podniecona :sorry: jeszcze jak Zizi mi dwie kreski pokaże, to otwieram studio spirytystyczne :cool2::-D))))

Wiola - powodzenia Kochana na USG!!!!! I siurka pokazuj :-p bo made ma duuuużo reklamówek :-))))))))

reklama
Mama pracowała w tej firmie 22 lata, tak się właśnie teraz dziękuje za te wszystkie ciężkie warunki pracy, za utratę zdrowia...:no: mamę przeraża fakt braku własnych finansów, nie dziwię się jej :-(

Lil nic ciekawego, na tą chwilę pójdę pewnie do Lidlla , więc bez rewelacji, ale praca będzie i tylko 6 godzin dziennie... :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry