• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka-do laseczki to mi jeszcze brakuje-zostały mi ok3 kg po ciąży z Mają i 2 po Danielu, nie wiem czy uda mi się wrócic do tamtej wagi-ale bym lepiej się czuła sama ze sobą...a cwiczenia też ze względu na kręgosłup-muszę cholerstwo trochę wzmocnic- bo nie dam w końcu rady w opiece nad maluchami...

Libby-co do odcycusiowania-to tylko twoja decyzja-ale wiem ile wysiłku cię to wszystko kosztuje-w sumie dałaś Maciusiowi to co najlepsze przez te jego pierwsze 6 mies.-a gdybyś go przestała teraz karmic to wg mnie nic strasznego by się nie stało a ty byś mogła w końcu zadbac o siebie-nie mówie o wyglądzie-tylko martwię się o te twoje dolegliwości inne

Ostatnia edycja:
reklama
No.. nie ukrywam, ze musialam sie uwolnic od forum, zeby odzyskac psychike. A teraz potrzebne mi forum, zeby mi psychike przywrocic.

Powiedzcie... czy to moze klamac? Bo jestem skolowana jak nigdy...

Zobacz załącznik 423925

Gratuluję! II piękne kreseczki! :) Doczekałaś się:)

ale mysliscie, ze takie 2 kreski tomoze byc TO!?
bo mi wlasnie cala wiedza przez lata zdobywane uciekla i zostal mi tylko klebek emocjonalny.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Fajnie to brzmi,zwłaszcza w Twoich ''ustach'' :))))
To musi być TO!!!! Daj znać po drugim sikańcu,na 100% będzie pozytywny! :))):tak:

Sol,wieczorem Ci odpowiem na PW,mam full roboty,siedzę i dzwonię dalej do ludziów.
Rurka daj naleśnikaaaaaaaaaaa.
Koleżanka z pracy była w sklepie i kupiła mi bułkę:)

A mnie właśnie o wygląd chodzi. Pomimo moich usilnych próśb żaden z lekarzy nie chce mi do diety włączyć wapnia. :wściekła/y:Na własną rękę chyba będę brała. Zawsze miałam problemy z ząbkami, ale to już przesada, żeby aż tak się kruszyły. Już trzeci ząb!!

PAULINKO, te "inne moje dolegliwości".... :-D:-D:-D uśmiałam się. Tu raczej chodzi o to, że ja smakosz jestem i to, że np. m.in. ryb nie mogę dobija czasami.
Podsumowując: kruszące się zęby, apetyt na zakazane, chudnięcie, ziemista, brzydka cera kontra pozytywy wynikające z karmienia piersią dla Maćka. Muszę to przemyśleć porządnie i porozmawiać z W. Ale już widzę, że ważniejsze jest moje mleczko dla Maciusia, szczególnie jak jest alergikiem.

SOL, wiem jak to ważne. Dzięki. Karmisz jeszcze?

RURECZKO, w Twoim przypadku, to naprawdę każdy kilogramek jest kochany :-) tak jak w tym powiedzonku

WIOLU, co porabiasz?

Ostatnia edycja:
reklama
libby a no wyszykowalam sie i zaraz uciekam.
musze Iwe do babci zawiesc a to w przeciwna strone jak do gina .

pok strasznie sie ciesze, nawet nie wiesz jak bardzo. z nieciepliwoscia czekam na jutrejszy test.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry