• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej ho

Pok-witamy z powrotem-co robiłaś jak cię nie było:-D

Sol no niestety-musisz trochę małą przemęczyc-Daniel w jej wieku budził się rano ok.6-7, potem ok 10 drzemka i ok 14 drzemka-wieczorem odpadał o 20;))-ale po południu max spał do 16

mi moja gwiazda robiła imprezę od 3 w nocy-mimo jedzonka, szalała dalej-mąż się zlitował i zajął rano łobuzami a ja pospałam do 8, bo potem się wygrzewałam w łóżeczku-dziś czeka nas wizyta u fotografa i szczepienie małej

pozdrawiam resztę i miłegodzionka

PAULINKO, my mamy zgłosić się dopiero w sierpniu na szczepienie. :eek:
Szczepisz skojarzonymi?
Do tej pory szczepienia Majeczki i Maciusia były tak samo i myślałam, że szczepisz tak jak my 6w1..

POK, drugą krechę widzę a jestem bez soczewek i okularów! :)))))))

Ostatnia edycja:
siknelam, odlozylam, podtarlam sie, majty zaciagnelam, wode spuscilam, patrze na test... i musialam usiasc. czyli od razu.
ja sie nie ciesze, bo moj mozg jest przygotowany na IUI w cyklu, ktory sie zaraz zacznie.... uwierze jak jutro tez bedzie pozytywny...
skolowalam sie jak nigdy.

reklama
Cześć :-D

Pok no w końcu!! :-D:-D:-D:-D już raz dzisiaj gratulowałam, a teraz drugi będzie GRATULACJE!!!

Kocie podziel się czekoladką, plissss tak źle dzisiaj spałam... wczoraj oglądaliśmy KOTA W BUTACH polecam :-D Tam jest Kitty Koci Łapka i od razu pomyślałam o Tobie :-)

Libby udał się wypad?

Sol a zgłaszaliście sąsiada na policje? Ja mam przeboje ze swoim, tyle, że on sobie urządza imprezy w tygodniu do 2-3 w nocy, a później się zachowuje jak gdyby nigdy nic, w dzień też tłucze... normalnie jak gnojka widzę, to mną aż trzęsie :|

Wiolu jak z mężem? poprawiło się??

Asionek, Karola, Lil, Paulinka hej babeczki:tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry