• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sol to rób drzemkę - ale rano ją budź wcześniej - i drzemka też wcześniej. W takim wieku to myślę, że drzemka musi się skończyć do 15-16, żeby dziecko zdążyło się zmęczyć do wieczora. I musisz konsekwentna być - jeden dzień nie wystarczy, żeby się dziecko przestawiło.

Kocurku i wszystko jasne! Pisz nam zaraz co się działo i skąd Ty te obrazki bierzesz????????

Carola to super - ja od wielu lat chciałabym mieć jakiś sklep internetowy, ale nie mogę na nic wpaść - a Ty już długo ten sklep masz??

hej :)

maly wstal o 5 jakos puszczal mega baki , a skonczyl na kupie po pachy sie uwalil :szok: takze przebieranie zaliczone , dobrze , ze dalej poszedl spac :) wasnie wstalismy niedawno ja kawka i ciasteczka , a maly karuzelka i nastepna kupa wlasnie idzie :/ obsrajtuch maly :-D

Sol moze zrob jak Maja pisze ?? powodzenia !

Ajas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

Kacurek chyba wygladam podobnie hehhe , czekam na drzemke malego i ide dospac :-D

ok lece malego przebrac :)

reklama
Carola - jutro mąż siądzie do pozycjonowania twojej strony a później się pomyśli co dalej - na razie skupimy się na wyszukiwarkach żeby stronę w sieci wypromować :tak: - Dziewczyny na pewno pomogą przy pozycjonowaniu - wystarczy że wejdą jak pliki już będą ustawione :tak: ja dam znać i zrobimy zmasowany atak na twój sklep w kwestii odwiedzin :tak:
MASZ PW :)

DOSTAŁAM KREDYT :-D JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - aparaciku - witaj :-D:-D:-D:-D

A z Emilką muszę zapałki założyć i jak nienawidzę sąsiada z góry tak się cieszę że remont dzisiaj zaczął bo Emilke mi będzie łatwiej obudzić i utrzymać przytomną ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry