• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja już po kolacji,Nina w łóżku,Oliwia walczy z zadaniem z techniki...zejdzie jej do północy:)
Zaraz idę się kąpać i spać.

reklama
ja też już w piżamce-pachnąca;)))

Lil a mała potrafi od 6 pospac do rana-obudzi się zapewne ok 7 albo po 7;), po południu spała 40 min (do 14.40) i powiem ci że była ciężka w obsłudze;), nie dała się już położyc na drzemkę, więc ją wykąpaliśmy-teraz dojada wieczorną butlę i nyny;), nie będę się chwalic ile mi ostatnio śpi w nocy, bo znów się popsuje
Daniel rządził dziś na podwórku z dziadkiem 3 godziny-rozbierali silnik samochodowy na złom... nie powiem jaki brudny wrócił-tylko w jakim proszku ja to dopiorę;))))- i zasnął o 19-też tak do 7 rano pośpi;)))

Asionek- a twój synuś chyba bardziej do ciebie podobny co? tak stwierdzam po fotce na fb;))

nie chwal masz racje :) ja jak swojego pochwalilam to przestal ladnie w dzien spac , dobrze , ze noce zostaly hehe
co do podobienstwa to kazdy wlasnie mowi , ze bardzo do mnie podobny :) mama twierdzi , ze jak bylam malutka to wlasnie dokladnie tak wygladalam ( no siusiaka nie mialam hehe )

teoretycznie wszystkie są:cool: muszę poczekać
a pamiętasz swoje objawy??

a ból pleców na dole któraś miała, jako objaw??

ja z tego co pamietam mialam , nie moglam sie zgiac za bardzo hehe
do tego bol brzucha caly czas i piersi bolace , sluz to te pierwsze , pozniej od 6tc doszly mdlosci i mega zmeczenie :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dobrej nocki !

Dobry wieczór kobietki :happy:

Rzeczywiście ostatnio się nie odzywam, bo jakoś weny i nastroju mi brak na pisanie... Ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że na bieżąco Was podczytuję...:-)
Lil, dzięki, że pamiętasz jeszcze o zapadniętej w sen zimowy staraczce:-) Niestety u mnie nic nowego, lokatora w brzuchu nadal brak...

Nadal śledzę zmagania dzielnych mamusiek ze swoimi pociechami, doglądam jak się sprawy mają u tych dzieciów ukrytych jeszcze w brzuszkach i kibicuję mocno staraczkom ;-)

Trzymajcie się dziewuszki, pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!! :happy:

witam wszystkie panie z rana.
zawiozlam meza do pracy i teraz juz mi sie spac niechce.
pierwszy raz tej zimy mam snieg za oknem, pewnie to kwestia kilku godzin bo temp na +ale zawsze.

ajas fajnie ze zajrzalas do nas, odzywaj sie czesciej
zizi&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&oby sie@ nie pojawila

Hej Wiola :)

Ja już Karolę odstawiłam do przedszkola, nakarmiłam Emi, nastawiłam pranie i sama wcinam parówki które Emi mi skutecznie sępi :-p I też mam pielinkę śniegu za oknem ;-)

Carola - przelew wczoraj poszedł ;-)

DZIEWCZYNY WYŁAZIĆ Z WYREK :-D

Ostatnia edycja:
Melduję się zza firmowego biurka z kawką:)
Sol,ok,dzisiaj po południu wyślę:)

Ajas fajnie,że wleciałaś:)
Zizi &&&&&

Kurka,mój @ się nie chce skończyć:(

Karola - czekam z niecierpliwością ;-):blink:

Hehe Emi mi na rękach usnęła. A pinda do 3 ze mną walczyła :no: Ale ja się kłaść nie będę :no:
Ma któraś pomysł jak ją przestawić żeby nie spała do 12 tylko do 8 i żeby zasypiała o 22 a nie 1-3 w nocy?

Sol a próbowałaś ją przemęczyć (i Siebie) bez drzemki?Może wtedy zaśnie wcześniej wieczorem.To pewnie potrwa ze 4dni.

reklama
Dzień dobry!!

Ajas super, że się odezwałaś!!!!!!!!!!! A powiedz bromka nadal bierzesz czy już koniec kuracji?????? Który dzień cyklu teraz??????

Zizi i jak dziś?????????? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sol ja kiedyś czytałam, że trzeba po prostu rano budzić dziecko - może wtedy dzień będzie ciężki, ale przynajmniej wcześniej będzie miała dzienną drzemkę (też nie dać za długo spać) i wcześniej padnie wieczorem.

Wioluś to teraz z Ciebie prawdziwy kierowca co??????????????????? W ogóle nie masz lęków przed kierownicą??? Bo ja niestety miałam - teraz też mam i od 3 lat w ogóle nie jeżdżę :-(

Carola a ten sklep to Twój jest???

I dziękuję Wam - buziaczki za odzew :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry