• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Podziękujesz jak będziesz w wyszukiwarce na 1 stronie - teraz do roboty ;-) Jutro M zacznie robić pliki - to chwilę potrwa - pod koniec tygodnia wkleimy tu link i dziewczyny zaczną wchodzić raz dziennie na stronę żeby ją wypromować - ja rzucę też linka do znajomych - nawet jak nic nie kupią to będzie kolejne wejście na stronę a to plus dla nas w rankingu :tak: Podejrzewam że jak w przypadku większości mojego męża stron - w ciągu miesiąca się wybije na 1 stronę ;-) a na bank będzie w pierwszej trójce :tak: - Wtedy ruszysz z dziewczynami dupkę wiosną na Łysą górę i na samym szczycie napijemy się po kielonku :-p:-D

wrocilam
poszlam sie polozyc do Iwy i wlasnie sie obudzilam, mam 2 h na kompnie, golenie, sniadanie i wyjechanie z domu

sol u nas Iwa tez nam tak robila no i niestety budzilam ja rano a potem na sile kladalam na drzemke, a placzu przy tym co niemiara.teraz sama sie potrafi polozyc w dzien a nawet jak nie to o 22 juz spi ale za to do 10 w rano a dla mnie to juz jest duzo.

lil nie boje sie jezdzic, przeciwnie bardzo mi sie to podoba, dzis mialm lekko stracha jak zobaczylam ten sniego ale damy rade:-)

wiola - też się będę musiała przemęczyć - a propo idę obudzić pierona :-p

JAK JA NIENAWIDZĘ TEGO CWELA CO NADE MNĄ MIESZKA!!!!!!!!!DAMSKI BOKSER, DRZE MORDĘ NA ŻONĘ, PSA TRAKTUJE JAK WOREK DO SZARPANIA I ZNĘCANIA SIĘ A SKÓ************ PI*********** JEST O ROK ODE MNIE STARSZY !!!!!! JUŻ MÓJ M. Z SĄSIADEM Z 3 SZYKOWALI SIĘ NA USTAWKĘ ŻEBY MU NASTUKAĆ ALE USPOKOIŁYŚMY ICH BO ZA ***** NIE WARTO SIEDZIEĆ :NO:

ewula ...???:-):-):-)sergi... ???:-):-):-) CO TAM U WAS ????

pysia!!! Ty podglądaczu Ty...
;-):-p:-D

libby zapomniałam ostatnio się zachwycić Wami, a już Maciusiem w szczególności!!! :tak::tak::-):-D

sol zdolna i pomocna z Ciebie bestyja :tak::tak::tak:

asionek no Twój misiaczek to CAŁA WYKAPANA TY :-D i wcale nie wydaje się być jakiś duży kabanek - wręcz przeciwnie :tak: A w ogóle to jest prześliczny - z tymi włoskami zarastającymi skronie :rofl2:

No nic - mam kawę=będę żyć :-D Mam też śliwki w czekoladzie i dwie właśnie gdzieś się zapodziały ... :rolleyes2: Mała zasnęła parę minut temu..

sol Cwelowi można tak nastukać, że się nie zorientuje kto i co i jak..... chętnych do takiej roboty nie brakuje ;) ... a zgłaszaliście na policję...?

Ostatnia edycja:
Carola a na allegro działasz?? Tam jest większy ruch - a co do sklepu to będziemy klikać linki tak jak ciocia Sol nam każe :-) Będzie dobrze :-)

Wioluś też w końcu muszę doopsko ruszyć i za kierownicą zasiąść!

Kocurku uwielbiam śliwki w czekoladzie! MNIAM!

Tak szybko, bo na spacer czas się zbierać....

reklama
lili O wybaw mnie od tych śliwek ja Cię bardzo proszę!!! :-D:-p:-D A w kwestii śmiesznych obrazków, to wstukuję sobie jakieś hasełko typu "cat coffee" w googla i w grafikach jest tego krocie :tak: Ale Kamil zna sporo wyjątkowo śmiesznych stronek, to jak nie zapomnę, to dam znać - sama też się pośmieję dla poprawy nastroju :tak:

No i tyle mi mała pospała... typowo :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry