• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak Libby,ja z wyboru.
Uważam,że każda z nas powinna mieć swój wybór czy chce,czy nie,kiedy przestać czy może karmić długo:)

Obiad musi poczekać. Wszystko musi! Pokusiło mnie na tyci ciasteczko korzenne- same zabronione produkty! Kuzynka z Oslo mi przywiozła moje ulubione i teraz do kibelka biegam. Takie mam wyrzuty sumienia, że biegunki dostałam!

Ciasto na naleśniki drożdżowe miało rosnąć pół h a już 45minut leży w misce.

Never ever

MADE, hejka

MARY, a znalazłaś może tam gdzieś w aptece probiotyk dla Mii? Obserwuj też kupki- jak śluz lub o zgrozo niteczki krwi (wtedy do szpitala), to na 100% nietolerancja

Muszę znowu

Wiecie co... sposób karmienia w ogóle nie powinien być kwestią dyskusji :blink: Ale w szpitalu odczułam cholerą presję psychiczną (nie ja osobiście) i różne nieprzychylne komentarze wobec niekarmiących piersią... nie wiedziałam, że u nas jeszcze tak despotycznie do tego się podchodzi....

Kocie,ja się tego bałam ale na szczęście nie odczułam nic a nic.
Zapytano mnie co i jak,dali tabletkę na zatrzymanie pokarmu i to wszystko.

Bogusia bardzo mi przykro :((

Made nie strasz mnie, bo jak Ty taka zdolniacha, to może jednak moja córka, córką nie będzie ?:szok:

Poszłam do sklepu a tam co? PĄCZKI świeżutkie, pachnące z nadzieniem różanym, oczywiście hyc do koszyczka i jeszcze mała puszeczka coli, bo tak dawno nie piłam:zawstydzona/y: wyrzuty sumienia mnie zjedzą i skończę jak Libby:-(

Tak samo sposób urodzenia dziecka.... dopóki nie ma konkretnych badań stwierdzających szkodliwość znieczulenia, CC, albo MM - wolny wybór...
Jestem zdegustowana nagonkami, które czytałam :dry:

Dobra, już kończę :))) i idę się wypindrować - dziś szczepienie niestety :( ale przynajmniej zobaczymy, ile mała waży :)))

Ostatnia edycja:
Zgadzam się, że to powinno być kwestią wyboru, ale jest rzesza mam, które z różnych względów nie mogą karmić i tego wyboru są pozbawione. Myślę, że tak czy inaczej najważniejsze jest aby dzieci były zdrowe i zadowolone, a mamusie szczęśliwe.

No i sama sobie chyba odpowiedziałam.
Lecę smażyć

reklama
Tak jak rzesza mam pozbawiona możliwości urodzenia sn... :sorry: Sprawiedliwości i całkowitej wolnej woli nie ma i nie będzie :-p

No ja już spadam, na razie! Wlecę, jak wrócimy :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry