• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby brzmi smacznie....wypróbuję!

Boogie nie chciałaś starać się o alimenty czy nie mogłaś??? A mamie jeszcze kurka sporo brakuje...Oby udało jej się coś znaleźć! Wiem, że nie ma lekko dlatego zaciskam kciuki!
Ale masz cudne zdjęcie profilowe!!!

reklama
Lilu chcę się starać i próbuję to robić, ale ten idiota, urwał kontakt i nie mam jego aktualnego adresu, stąd moja walka przez ambasadę, na razie niczego większego nie zawojowałam :zawstydzona/y::-(:dry:

Just - bardzo mi przykro z powodu mamy! Trzymam kciuki, by sytuacja jednak jakoś się poprawiła!

Libby - ja się po prostu będę z nimi kłócić! Kurcze, odkąd chodzi o Mię, to jakas jestem przewrażliwiona, bo mnie samej tutejsza polityka zdrowotna bardzo pasowała! No, ale chodzi o moje dziecko i chcę dla niej jak najlepiej. A ja mam doły i deprechę, ale to minie! ;-) Forma gorsza, to i dni takie szare, ale musi być lepiej!

Liluś - dziekuję, kochana! Aż mi głupio, ze chwilowo nie mam nic innego do napisania... Ale mam nadzieję, ze jakoś niedługo te problemy mojej córuni miną...

Nie no, mam pozytywne wieści: Mia zaczęła się już ostro sama bawić w bujaczku!!! Dla takich chwil warto sie pomęczyć!!! :happy2::happy2::happy2::happy2::tak::tak::tak::tak:

Jesteśmy :-) Nóżki pokłute, rotawirusy zjedzone, następna wizyta za miesiąc.
Mała mierzy 61 i waży 5800 :tak: Przeszliśmy na preparat mlekozastępczy bebilon pepico za radą lekarza - ze względu na suchą skórę na czole. Że niby alergia, niech mu będzie :blink: Jak nie będzie małej smakować, to 5 dych w plecy :dry:

A nie pepti? KOCURKU, stwierdził to tylko na podstawie suchej skórki??
Ja bym poszła do innego pediatry skonsultować.
Nie wiem jak Bebilon, ale Nutramigen jest na receptę i kosztuje trochę ponad 10zł...

A mój W zrobił nam placki ziemniaczane tralalala

Ostatnia edycja:
Dzięki libby już trzeci raz mylę dziś tę nazwę :-p nie wiem, co mnie się to pepico przyczepiło.... może od bebico :confused:
Ale mała na pewno nie ma alergii, bo by był szereg innych objawów :sorry: Kupiłam to mleczko z grzeczności, bo to nasz nowy lekarz rodzinny po przeprowadzce ;-) Wybróbujemy...może nie jestem jedank wszechwiedząca :-p

Kocurku - buziaki dla Oli i order dzielnego pacjenta :-))))
Trzymasz się jakoś po tej dawce łez? :sorry:

Jos - glonojadek dzisiaj sam zasnął :cool2: na, uwaga! Całe 42 minuty :)))))

Wiola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sol -
mogłabyś mi podać nazwę tego pochłaniacza wilgoci, który to zakupiłaś?

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry