• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
slonca dziekuje za zainteresowanie... w koncu w domu
nie mam na nic sily mialm ciezki dzien.
maluszek zdrowy, serce pieknie bije, widzialam buzke a potem sie odwrocilo malenstwo dupcia i tyle widzialam. gin nie byl wstanie potwierdzic ze to chlopak za tydzien mam samo usg.
padam na pysk
moz mi podloge zrywa i jest syf ale strasznie sie ciesze ze tak szybko i ze z takim entuzjazmem sie zabral za robote
caluski dla wszystkich

Paula - Maniek śmiga tylko i wyłącznie w Danielkowych ciuszkach :zawstydzona/y: wszystkie dobre prócz kurteczki z Zary :) ale tym się akurat najmniej przejmuję od kiedy dotarła oranje :-)))))
Zrobiłam Ci właśnie przelew ;-) i pamiętaj o moim chłopaczku :))))

Wiola - no dobrze, że już jesteś Kochana :-))) Odsapnij sobie teraz i używaj wyłącznie wskazującego palca :-p no chyba, ze ktoś Ci ciśnienie dźwignie to i środkowego :-D)))

oki, Maja zasnęła, Daniel pomaga M. kompa mojej siostry naprawiac-a ja od jutra sama zostaje,buuu

nie chcę mi się iśc na górę do skanera, więc wybaczcie jakość zdjęć-dowodowe moich dzieci;)))
Zobacz załącznik 424124
a to fotka dla dziewczyn zainteresowanych moją nianią Avent-nie mam już siły dzisiaj każdej osobno pisać-wybaczcie-wszystko działa poprawnie-aby jej użyć trzeba załadować 2 baterie 3A do odbiornika przenośnego-najlepiej te baterie do ładowania- i dokupiłam dwie przejściówki do kontaktu
Zobacz załącznik 424126

Made-o tobie zawsze pamiętam i już myślę co ci na lato odłożyć;)) a tą kurteczkę wiosenną nadal byś chciała??

Made a wiesz jak trudno utrzymac 6mies. malcucha do takiej fotki bez ruchu 2 sek.???;))))) gdybym nie musiała to bym nigdy tego nie robiła-już z Danielem było ciężko bo cały czas się uśmiechał;)))

reklama
Paula - wiem, wiem...moja siostra wyrabiała w zeszłym roku paszport córce :-D)))) kilka razy ich odsyłali z powrotem :/ a bo to uśmiech, a to profil, a ma być en face...ech....i sto innych powodów. Udało się za czwartym podejściem :-))))))
A w ogóle, to jakim cudem wyrabiasz dzieciom dowody? Na jakich to zasadach :confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry