• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chyba Lilu tylko :confused:

Tak mi się pomyślało, co u renny słychać...? Czy już urodziła i jak się czuje...
O Pszczółce też myślałam, o agapie i o Kalamandynie :sorry: Mogłyby się odezwać.....................................

Ostatnia edycja:
reklama
ojej Lil-co za alarm?

my po szczepieniu-ogólnie dzionek zakręcony-mała zapiskała przy wkłuciu-waży całe 7800g, urosła w 6 tyg. o 680g;), następne szczepienie na koniec lipca
zdjęcie dowodowe dla maluchów zrobione-ile się trzeba namęczyc przy tym;) potem zeskanuje i wam pokaże;)

propo karmienia piersią a butlą-u mnie niestety jest nagonka na ten temat-zawsze (tzn. przy obojgu moich maluchów) jest mi wstyd się przyznac jak je karmię-te spojrzenia ludzi są czasem tragiczne-ale przecież nie to jest ważne-nasze maluchy nie będą pamiętac jak je karmiłyśmy tylko jak mocno przytulałyśmy i kochałyśmy

Made-o ty wróżko;)))

Paula - całuski dla kruszynki :-)))))
Na temat karmienia się nie wypowiadam, bo się tylko niepotrzebnie wkurzam :sorry: Moja bliska koleżanka z powodu właśnie owej "nagonki", o mało w depresję nie popadła...piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

no właśnie Made-to jest temat cicho sza;))- a gwiazda to nie taka kruszynka-gabarytowo 8-9 miesiąc:-D

Libby- a ty sama zdecydujesz co najlepsze dla waszej dwójki-choc moje zdanie już znasz-i tak wg mnie jesteś farciarą

reklama
hehe chciałam byc sprytna i szybko otworzyc wodę min. gazowaną-mam zalaną kuchnię i mokrą sukienką-nie ma co z taką wodą się nie wygra;))

Made- a Maniek nosi coś z tamtych ubranek po Danielku?czy jeszcze ciut przydużawe?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry