• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - piknie se tam masz :zawstydzona/y: tak przestronno i jasno, bardzo gustownie :))) Zwierzyniec masz również uroczy :-))))

Wiola - mój Borysek jest z 19. września :-) Mogę podać jeszcze datę moich urodzin :confused:

reklama
Pok-wrzesień fajny jest-ja jestem z 20;))) a miałam być dzieckiem październikowym;)))mojej mamie się zachciało firanki prać;)))

Wiolka-dzięki za pamięć-ehh nie wiem czy bond by wyrobił z moją dwójką-chyba by mu super gadżetów brakło;)))

kocurku ale ja ci sie wcale nie dziwie.ja caly czas tak mam ze jak mysle dom to przed oczami pojawia mi sie dom moj rodzinny, potem nasze mieszkanko w Irlandii a na koncu ten w ktorym teraz mieszkamy..

made to podawaj.
reszte zachecam do wspolpracy i podania dat urodzenia maluszkow i swoich wlasnych

Paula - mój Borysek miał być z 20. września, ale wyszło jak wyszło...za to mój szanowny jest z 20 :-)))) i Kocham Go bardzo :zawstydzona/y:

Zasnął :szok: sam! w bujaczku!
Chyba sobie z radości kawę zrobię, a co!

Ostatnia edycja:
Żuczek.......... ? ? ? ? ? ? :huh::unsure: .... jak sytuacja z pracą...????
Kocurku jestem, jestem tylko tak w malutkim ukryciu :-p ech z pracą mamy definitywnie koniec i będzie walka w sądzie, bo chodzi o zniesławienie... a z moją jeszcze nic, czekam na wieści od koleżanki

bogusiu jak nocka?do kiedy mama bedzie pracowac?
na razie wszystko musi się ułożyć do końca, zobaczymy, ale większe szanse są na to, że ja znajdę pracę szybciej niż ona :baffled:

JUST BOOGIE - ja troche nie w temacie jestem. Co sie dzieje? O co z mama chodzi? Gdzie jesteście?
Pok jesteśmy w Łomży, mama pracę straciła, wszystko jest jeszcze gorące...

witam i ja z rana....samopoczucie nie najgorsze ost robilam wyniki i mam jakas bakterie w moczu :/ jutro ide na wizyte zobaczymy co gin na to powie....:)

w weekend bylam z mezem w kinie na homlesie fajny film potem mala wizyta u tesciowej i jakos zlecial ten czas.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry