• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hahahhaaaaaaaa :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

:-D:-D:-D Kocie możesz mi zazdrościć, bo ja jestem 1986:-D

Nie będę się już śmiać, obiecuję:zawstydzona/y: Koleżanka jest młoda, piękna, i wspaniała:tak:

Ostatnia edycja:
a ja przywołuje koleżankę Kocur do porządku-nie warczy się na koleżanki, szczególnie młodsze;))))

Asiek-hej, na te bakterie w moczu dostaniesz takie pewnie lekarstwo do popicia i będzie git-uwaga-trochę kosztuje ok. 50zł

reklama
Hej

Sol,pamiętałam,dałam paczkę do nadania ale po południu więc pewnie wyjdzie dzisiaj dopiero.
Na PW nie odpowiedziałam,przepraszam ale nie mam głowy.
My znowu jazdę mamy...dzisiaj zostałam w domu z dziewczynami,nie poszły do szkoły/przedszkola:(
Głowa mnie boli nieziemsko:(

Pok,raz jeszcze gratulacje.
Kocie śliczny domek,zazdroszczę...ja się z mego remontu cieszyłam a teraz klnę...wszędzie wilgoć powychodziła a z jednej ściany woda leci:( Nie wiem co jest,w każdym razie wygląda okrutnie.
Mam strasznego doła dzisiaj więc uciekam w krzaki:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry